Tisdag 31 Mars 08.08

2009-03-31 @ 08:54:26

Something new.

Sitter i datasalen nu och har So. Tror jag. Vet inte riktigt vad jag har. Plus att jag inte fick något papper så jag vet inte vad jag ska göra. Och jag tänker fan inte fråga efter något heller. Ujjamejja. Ingen tycker nog direkt att det är speciellt kul och sitta med något jävla Excel. När fan kommer jag ha nytta av att kunna det egentligen?! För den som inte kom fram till svaret själv så kan jag säga att svaret är aldrig. Okej, nu har jag fått ett papper. Och kag kan säga att jag inte fattar ett skit av det. Det handlar typ om älgar men sambandet mellan älgar och excel är inte speciellt uppenabar för mig.  Nu har jag skrivit av den jävla tabellen som vi tydligen skulle göra men nu ska vi annvända oss av det där för och få fram svaren på några frågor men det kan jag säga att jag inte har en jävla aning om hur man gör och jag orkar fan inte och fråga korven. Måste även säga att det är en väldigt trevlig stämning i datasalen. Typ alla är irriterade. Fast man blir vell det när man inte fattar ett skit.  Men fattar ett skit gör jag ju aldrig nu för tiden. Är så jävla less på allt. Orkar fan inte ens tänka längre. Har gjort fler tabbar senaste tiden än vad jag gjort i hela mitt liv tror jag. Fucking life säger jag bara. Och jag saknar fan tiden med dig också. Men jag skanar inte dig. Eller jag vet inte. Kanske saknar dit lite grann men jag vet inte. Nej fan, har ingen lust och skriva om det där...

Har förresten fortfarande inte gjort klart excel skiten och jag antar att jag inte kommer göra klart det heller. Eftersom jag måste göra om allting i sånna fall eftersom jag gjorde fel och det tänker jag inte göra. Fast nu visade Matilda mig hur jag kan göra för att slippa göra om det men det orkar jag inte. Usch, vilket dret säger jag bara. Aja, nu "slutar"  jag.


/Annah


Söndag 29 Mars 17.00

2009-03-29 @ 17:10:59
Citerat av min broder: "Äckel, jag vill inte knulla!"

Sitter vid datorn är fet just nu. Har nyss smält i mig en ben and jerry's. Fick det i födelsedagspresent. Jävligt gott var det. Mamma och Thomas och Fredrik och Emma och Jan har nyss åkt förresten. Dom kom typ vid 1 eller vad det var. Sen blev det och öppna presenter, sen smörgås tårta och sen kakor. Jävligt mätt är man just nu i alla fall. Vill till en viss person nu också :* Fattar inte varför men jag saknar honom fan. Och allt på grund utav några få timmar. Innan det sket jag fan i han och sket fullkomligt i om jag någonsin skulle träffa honom igen men nu vill jag fan träffa honom här och nu. Ligga och mysa med honom och jag har ingen aning om varför. Kanske för att han visade en annan sida. Kanske att han ville mer än vad jag trodde med mig. Fast jag vet inte. Jag saknar honom ifall. Tror jag ska ringa sen och höra om han vill ses och sen höra med pappa om han kan köra dig mig. Om han nu vill ses men det tror jag vell han vill. Verkade i alla fall som det sist jag pratade med han. Aja, nu får det vara slut på kärleksbabbel. Lite om igår...
Var i branäs igår och åkte lite. Kul som fan var det. Och jag och Linn gjorde det. Vi drog storbacken i bikini och kul som fan var det. Lätt det grymmaste jag gjort i hela mitt jävla liv. Vi hade värsta publiken och folk som tog kort och kom och pratade med oss och allt. Så jävla grymt. Så nu är det lite folk som är skyldiga oss pengar kan jag säga. Filmbevis har vi också ifall det skulle vara någon som inte tror oss. Men orkar inte skriva mer just nu. Puss

/Annah

Tisdag 24 Mars 20.58

2009-03-24 @ 21:04:58
Postat av: Mikaela

Nu gör jag som Therese och anna och lägger mig i. Även om jag kanske är liiiite delaktig i det. Jag vet att Maja skulle vågat gå fram till ida och säga rakt ut till henne vad hon tycker. Bara att hon kanske inte vill? Har hon någonsin pratat med Ida irl? Har Ida någonsin pratat med Maja irl? Nej, så egentligen är det bådas "fel". Eller kanske mer rätt i det har sammanhanget. Alltså, det inlägget kanske man hade kunnat formulera på annat sätt. Men det är ju idas blogg. Men ändå. Man kan tolka det fel också. Vilket jag kanske gjorde? Men iallafall, jag sa att JAG inte alls tror att dom åker för att vara coola. För det gör dom inte. Jag har åkt snowboard, men inte mycket, men jag gjorde ju det för att jag tyckte det var roligt. Och det är jag ganska övertygad om att du också gjorde Ida. Och det är helt okej för mig om du har lust att strypa någon jävel som bara åker för att vara cool. För det är verkligen inte mitt problem. Men du skrev ju att ALLA som bor här i 'hålan' gör det för att vara coola. Fast å andra sidan skrev du ju tydligen att ALLA inte behövde ta åt sig. Så...Det beror ju helt och hållet på hur man ser på det hela. Och förresten, jag har också hört dig snacka skit om folk, så egentligen ska du inte säga att folk ska sluta snacka skit om dig, och att dom ska våga säga det öga mot öga, när du inte gör det själv. Men helst ska ju ingen snacka skit om någon.

Så allt är egentligen bara dåliga formuleringar & misstolkningar. Allting. Det är inte ens nödvändigt att jag skriver det här. Men nu vill jag inte att någon ska tro att jag är emot någon av er. För det är jag inte. Det är bara att jag ville säga vad jag tycker. Och ja, jag skulle kunna säga detta till dig irl Ida. :)

Svar till Mikaela; Ja som sagt, efter som det stod klart och tydligt att alla inte skulle ta åt sig så är detta mest något som handlar om dåliga formuleringar och misstolkningar när man tänker efter och ja, Ida har snackar skit om folk, jag har snackat skit om folk, Maja har snackat skit om folk, Johanna har snackat skit om folk, alla har snackat skit om folk. Och det är inte så mycket att göra något åt. Alla har gjorde det och alla kommer göra det. Det finns inget att göra å dett. Så detta är egentligen fullkomligt onödigt. Jag ångrar lite att jag skrev det inlägget där jag skrev mina åsikter men jag står fortfarande för allt jag skrivit och jag vågar säga det öga mot öga till den som det nu handlar om men jag tänker inte göra det så länge som personen nu inte frågar om det var om den personen det handlade om för jag anser att det är onödigt att peka ut någon när jag än så länge inte gjort det och trots allt ångrar vissa saker jag skrivit.


Tisdag 24 Mars 20.29

2009-03-24 @ 20:48:29
Är för oteknisk för att kunna svara på kommentarer så jag svarar på dom här...


Postat av: therese

Jag citerar: "Man kanske snackar skit om folk, skriver skit om folk men för det behöver man inte få världens damp." För det första så kan man inte "få världens damp". Damp är ett funktionshinder som man föds med, inget man kan "få". Lär er det innan ni uttalar er.
Och för det andra så är det självklart att man vill försvara sig om man känner sig påhoppad av något en annan person skrivit. Det är jag övertygad om att även ni skulle göra. Och om ni inte har ryggraden att säga det till personen öga mot öga så skulle det snackas och en o annan rad skulle hamna på internet, precis som i detta fall.
Jag föreslår att alla inblandade parter tar sig ett snack om det här ENSKILT. Och att inte vi andra lägger oss i (precis som du o jag gör just nu Anna)
För ingen mår bra av skitsnack, ingen.
Sen så har jag en fråga till Ida: Vem bestämmer vad som är normalt? :)

Svar till Therese; Först vill jag ursäkta att jag annvända ordet damp. Inte det rätta ordet att annvända eftersom det som du säger är ett funktionshinder som man föds med. Men jag ändrar aldrig i gamla inlägg men jag skriver nu att jag annvände fel ord som skrev damp. Och sen vill jag säga att visst, man försvarar sig om man känner sig påhoppad. Men Ida skrev att hon inte menade alla och därför borde man ju inte ta åt sig när det inte står något namn? Då måste man ju trots allt tycka så om sig själv för att åt sig det. Ifall någon skriver jävla fjortishora på en blogg och jag tar åt mig då måste jag ju tycka det själv eller ha förståelse för att folk tycker så eller i varje fall något liknande. Så när man tar åt sig utan att det står namn och det står att det som nu skrivits inte handlar om alla har man faktiskt lite sig själv att skylla. Det är i varje fall min åsikt. Och ja, jag tycker också att dom det handlar om borde prata ut. Och visst jag kanske inte direkt är inblandad i just det som det här handlar om men jag skyddar Ida och står på hennes sida. Och sen har jag även hört från folk att det pratats skit om mig av inblandade personer och blir därför ganska irriterad när dom går och tjaffsar för en sådan grej.

Postat av: Maja

Okej jag kan citera Ida: "alla i den här jävla hålan tror att dom är ngt bara föra att dom åker snowboard" Hur kan hon mena att jag inte ska tro att hon talar till bl.a mig? Jag både bor "i den här jävla hålan" och åker snowboard. Så det är klart att jag säger vad jag tycker. Och om nu Ida "Verkligen står för det hon säger" så borde hon väl inte radera alla sina blogginlägg samt gå därifrån när Johanna försöker prata med henne. Eller är det kanske det som ni kallar för att "få världens damp"? Hon har själv skrivit att hon inte vill att vi ska sitta och skriva massa skit om henne på bloggen, utan att vi istället ska gå fram och prata med henne . Och vad gör hon? Jo, hon försöker att gå därifrån. Och det var hon som började snacka en massa skit när hon skrev inlägget på sin blogg :)

Svar till Maja; Jag kan inte direkt skriva så mcket till svar till dig eftersom jag inte vet. Men Ida hade trots allt skrivit att hon inte menade alla sen i slutet av inlägget så därför tycker jag inte att alla som nu "bor i den här jävla hålan och åker snowboard" ska ta åt sig. Och ja, det att hon raderade inläggen det visserligen kanske inte är att stå för det man säger men till slut kan det bli för jobbigt och sitta och se när folk skriver en massa skit på ens blogg.

Postat av: Johanna

Men maja, det är ju jag som är den där kaxiga fjortisen som säger vad ja tycker för att få status du vet :) Men när det kommer till kritan så är det ingen som står för vad dom tycker, jag tror ja ska skaffa en blogg å skriva allt ja igentligen inte vågar säga i verkligenheten :) Fast ja tar nog bort de sen när det är nån som klagar å igentligen inte tar nån skit. Och anna, jag har tyvärr inte nån diagnos så ta gärna bort det där med damp och skriv tjejen som inte tar nån skit :) Puss

Svar till Johanna; Jag har aldrig sagt att du är en kaxig fjortis och jag har inte sagt något om att du säger vad du tycker för att få status. Jag tycker man ska säga det man tycker och jag tycker att det är bra att du gör det men att skälla ut Ida för det hon skrev när det inte står något namn är enligt mig inte att säga vad man tycker utan att kaxa. Och jag har aldrig heller skrivit att du får damp. Jag har aldrig skrivit att något fått damp ens. Jag har bara skrivit att man inte behöver få damp. Det kan du inte säga emot. Och ja. ännu en gång, jag annvände fel ord, jag ber om ursäkt för det. Puss

Postat av: isak da king

haha klockrent... "Och sen kan jag säga att jag är jävligt trött på vissa personer som ska ta åt sig allt hela tiden och sen börja kaxa om det." vadå ta åt sig :S Ida satt och sa alla "dom" på gården och prata hur dumma "dom" var. Så "dom" gissar inte direkt...

Svar till Isak; Kan inte direkt uttrycka mig om det eftersom jag inte riktigt vet.

/Annah


Tisadag 24 Mars 14.08

2009-03-24 @ 14:09:52

Nu slutar vi! (:


Tisdag 24 Mars 13.45

2009-03-24 @ 14:00:55
Puss!

Sitter i datasalen och har Franska just nu. Vilket är skit kul. NOT! -.-' Vill inte, vill inte, vill inte säger jag bara ! Men sen när jag slutar blir det gymmet med brudarna i alla fall (y) Kul, kul. Och den här gåren vet vi alla fall hur man annvänder alla grejer för Kirre var gullig och kom och visade oss förra gången. En grej kan jag säga att vi gjorde jävligt fel med. Fast jag kommer typ svältja ihjäl för jag har inte nog med pengar och köpa mat tror jag. Fast det finns nog inte mat hemma heller för jag har inte varit hemma på ett tag så det är vell ingen som har handlat. Fan ingen som handlar hemma förutom jag ju. Men så länge som jag inte ska hem och äta så skiter jag i ifall det finns mat eller inte. Kärringa får vell svälta ihjäl ellre leva på typ knäckebröd eller något liknande om hon vill.
Och sen kan jag säga att jag är jävligt trött på vissa personer som ska ta åt sig allt hela tiden och sen börja kaxa om det. Liksom vad fan är det och bry sig om egentligen ifall det nu skulle vara så att hon menade er? Och nu vet jag att ni kommre sitta och läsa det här och bli skit förbannade för att jag skriver så på min blogg och komma till mig och kaxa och tro att ni är så jävla bäst men det skiter jag i. Fatta att ni inte är så jävla bra som ni tror så bara lägg ner. Ingen är bättre än någon annan. Ingen har högre status än någon annan fatta?! Det är bara vissa personer som kanske inte vill ellre inte behöver synas och höras hela tiden. Och ja, det finns personer som inte gillar varandra och personer som gillar varandra. Och det finns dom som uttrycker sig om det också. Man kanske snackar skit om folk, skriver skit om folk men för det behöver man inte få världens damp. Inse att alla inte gillar er! Inse att folk snackar skit om er. Och ja, jag vet att det finns folk som snackar skit om mig men det spelar inte mig någon roll. För jag tar inte åt mig minsta lilla som folk säger. Fatta hur jävla mycket jag skulle kunna ha kaxat mot er ifall jag vill för jag vet vad ni har sagt. Men jag tar inte åt mig minsta lilla så därför bryr jag mig inte och börjar inte kaxa! Aja, nu har jag skrivit det här på min blogg. Och jag vet att ni kommer komma och kaxa med mig ifall ni läser det här men jag kommer stå för allt jag skrivit för jag är inte rädd för någon av er.

/Annah

Måndag 23 Mars 10.36

2009-03-23 @ 10:45:48
Sööööööööötast! <3

Sitter i datasalen i skolan nu igen. Har bild. Vi ska typ leta reda på modebilder eller något. Fast jag tror inte att det är speciellt många som ägnar sig åt det. Det är inte speciellt många som gör det dom ska på Lars lektioner. Det är inte spciellt många som gör det dom ska någon gång egentligen. Så jag tror nog att våran klass kommer bli den klass som går ur 9;an med flest IG. Och... ja tror fan jag gillar en (A) Och jag menar liksom gillar, gillar. Så jävla söt! Mums (; Hehe.
Snart är det mat också. Och tur är vell det. Är så jävla hungrig. Hann inte äta frukost imorse eftersom jag vaknade 07.09 och bussen kommer 10 över. Fast den var sen så jag hann med. Men det är pytt i panna vilket är hur jävla äckligt som helst! Jag kommer fan svälta ihjäl eller något liknande innan dagen är slut. Och när jag kommer hem kommer det vell inte finnas någon mat heller eftersom farmor är sjuk och det finns typ ingen köttfärs tinad och inga ägg och ja... jag kommer inte kunna laga mat så jag kommer vell svälta ihjäl. Om det nu inte finns makaroner ellre något sånt men det tror jag inte. Har typ levt på pasta den senaste tiden så den är nog slut. Åh, jag kommer svälta ihjäl! Kom och ge mig mat någon snälla...? (a) Hehe.
Och Jonathan sitter och kolla på Sveriges sjukaste video:o Fast han verkar gilla den i alla fall. Aja, nu ska jag typ dola med något annat.

/Annah

Söndag 22 Mars 18.56

2009-03-22 @ 19:05:23

So damn fucking proud.

Inte skrivit på några dagar nu, har haft fullt upp med annat. Torsdag; Hemma hos mathilda för blondering. Fredag; Tro det eller ej, gym med brudarna. Lördag; Branäs. Och branäs var jävligt kul (: Känner mig helt duktig för den som vill veta. Jag tog mig ner för storbacken på en kvart. Så jävla stolt asså. Ganska stort steg med tanke på att jag sist körde okontrollerat störtlopp men ändå tog en halvtimme på mig ner för "Anusbacken". Fast jag hade i och för sig vänstern fram den här gången och högern förra. Fast jag körde pinsamt nog in i en liten unge, igen :$ Jag har gjort det två utav två gånger nu. Fast pappa hade ju en ganska bra förklarnng till varför. Dom är för så så jag ser dom inte och därför kör ja in i dom. Fast jag vet inte vad som är pinsamast. Att skylla på att dom är för små eller att jag helt enkelt inte har kontroll över snowboarden när det går för fort. Men i alla fall, blir nog branäs till helgen också. Kul, kul. Vet inte riktigt vem jag ska åka me men ska nog fråga Emelie eller Ida om dom vill med eller kanske båda två. Fast jag vet inte. Mamma ska säkert vara dryg och säga att jag måste ner till Torsby nu när jag inte vill eftersom jag inte fick förut när jag sa att jag ville ner till Torsby. Men hon får tamejfan ta och lyssna på mig när jag fyller år åtminstone. Jag har förresten enorm träningsvärk i mina vader för den som vill veta. Jag och Ida stannade pinsamt nog ibland på grund utav mjölksyreattack. Får fan ta och träna upp vaderna (a) Men jag och Mathilda och Evelina har ju tydligen börjat på gym nu så det ska vll inte bli så svårt. Men det var faktiskt kul och vara där när man hade med sig någon. Ensam skulle ja aldrig viljat vara där. Men Aa, man får vell se hur det blir med det där;) Men aja, ska ringa till mamma nu. Var tydligen tvungen och ringa henne idag.

/Annah


Torsdag 19 Mars 21.19

2009-03-19 @ 22:43:13

Äkta kärlek hittar du inte förens du slutat leta.

Vart i sysslebäck idag då. Först varre fotbollsturnering vilket var överdrivet tråkigt men ändå inte lika tråkigt som ja trott. Var mestadels bänkvärmare vilket jag tyckte var ganska kul. Men när jag väl spelade träffade jag faktiskt bollen. Vilket jag inte brukar göra. Fast jag måste erkänna att det inte var många gånger som jag träffade bollen som jag gjorde det med mening :$ Har haft utvecklingssamtal idag också. Och... ja fick inte utegångsförbud. Det meste var trots allt positivt även om jag inte hade förväntat mig det. Sen efter skolan vart det i alla fall att dra hem till Mathilda och färga utväxten. Så nu är jag ännu mer blondie :> Tack älskling! (A)<3333333
Efter jag hade färgat mig så ringde jag Mathilda och Evelina till Philip och prata med honom om det där med och på gymmet eftersom att vi typ har bestämmt oss för att börja gå på gym. Jag vet vad folk tänker nu men det är mest för att det är kul så klaga inte nu. Vi ska i alla fall dit imorgon. Det kommër gå åt helvete men huvudsaken är vell att vi har kul vilket vi antagligen kommer ha. Plus att jag har pratat me pappa om födelsedagen nu också :) Vill inte säga för mycket här och nu men kul kommer det bli om det blir som ja tänkt  mig :)

/Annah


Onsdag 18 Mars 20.58

2009-03-18 @ 21:11:48

I don't want to loose you.

Mja, dagen har varit tråkig. Har inte haft ett piss och göra. Men imöra är det skola i alla fall. Så att man kommer bort från skogen ett tag. Först är det fotbollsturnering vilket är överdrivet hemskt. Jag hatar fotboll! Kan verkligen inte spela men jag antar att jag kommer bli tvungen att göra det. Men jag ställer mer än gärna upp som bänkvärmare kan jag säga. Fast efter skolan blir det hem till mathilda och färga utväxten. Blir inget med det där med underhåret. Men Aa, jag orkar fan inte skriva. Puss <3

/Annah


Onsdag 18 Mars 11.11

2009-03-18 @ 11:23:47
I am living still.

Ledig idag då. Linn skulle ha kommit hit så skulle vi ha gått till gymet i höljes men hon hade inte skjuts så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Finns som sagt inte mycket att göra här uppe. Men imorgon blir det och färga sig (y) Utväxten och underhåret hade jag tänkt. Fast jag vet inte riktigt hur det blir med det där med underhåret. För jag har ganska tunt hår och om jag färgar det svart som jag hade tänkt är det lätt att det skiner igenom och det blit ju inte så där värst snyggt. Och sen så är jag rädd för att en del av färgen går ur (som det lätt gör när man har färgat blont hår) så att det blir grått. Och blir det ju fan dyrt och köra två paket färg i månaden för att färga utväxten. Mja... det är mer som säger emot  är som säger för så jag vet inte om det blir så mycket med det där. Även om det kunde bli jävligt snyggt. Åh, hjälp mig någon, hur ska jag göra?! Och sen vill jag ha ny kula till piercingen men då måste jag till Torsby. Fast ska ju ner Fredag, Lördag den helgen jag fyller år hade jag tänkt så då blir det vell och köpa ny kula till piercingen. Någon som har förslag på vad jag ska köpa för kula eller?
Aja, ska vell dra ner och laga mat nu. Köttfärsås med spegetti (Y)

/Annah 

Tisdag 17 Mars 13.42

2009-03-17 @ 14:00:39
I don't want to miss a good friend but I don't want to walk around with a broken heart eather.

Sitter i datasalen nu. Har franska som är så himla roligt. Fattar fortfarande inte var han säger och jag får inte byta till svenska/engelska verkar det som. Så jävla förbannad blir jag. Men men, till sluta ska jag fanemej få som jag vill. Funderar seriöst på att skolka tills jag får byta men pappa fick fan damp sist jag skolkade så jag är lite tveksam faktiskt. Har gjort om bloggen lite också. Vart inte så där jättebra för jag fattade verkligen inte ett skit av vad jag gjorde. Den där andra bloggen som jag har är typ en som jag bara testar lite på så det är ingen ide och gå in och kolla på den. Skriver aldrig något i den ändå. Bara så att alla vet liksom.
Igår vart det gården också. Fast den öppnade inte förens fem så först vart det och gå med Ida bort till konsum och handla. Folk måste ha trott att vi var fullkomligt sjuka i huvet. Satt på bänken utanför konsum och skrattade konstant åt abosolut ingenting. Men kul hade vi i alla fall (Y)
Sen på gården vart det ju massa skit också. Det var typ någon som hade tagigt en hundring ur kassan till kiosken så det vart ju en massa skit med det och det kan jag ju inte påstå var speciellt kul. Men sen helt plötsligt så råkade ju Linus HITTA den utanför fönstret -.-'  Så jävla störande! Vad fan tror han om oss egentligen som tror att vi skulle gå på de. Usch, äckelbarn! Aja, nu ska ja vara snäll och inte skriva en massa skit om han.
Franska suger förresten för den som inte har fattat det! Det är så jävla hemskt. Det här är enda timmen som är kul för då kan jag sitta med annat. Men annars är det bara överdrivet tråkigt. Men jag tror vi slutar snart och det är ju bra.
Sen efter skolan tror jag det blir att bara sitta hemma eller något. Om jag kanske inte sticker ut någonting men jag tror inte det. Vet inte direkt vad jag skulle göra i sånna fall. Finns liksom inte så mycket och göra uppe i höljes direkt. Har ju förfan inte ens grannar! Men ska kanske flytta snart och då ska jag fan övertala pappa att flytta till sysslebäck. Så jag kanske kan skaffa mig något till socialt liv. Känns som att jag har skrivit ett ganska överdrivet långt inlägg nu som ingen kommer läsa men... HAR NÅGON LÄST HIT NER FÅR DOM EN KRAM!

Aja, nu ska ja inte skriva mer. Puss<333

/Annah

Lördag 15 Mars 12.38

2009-03-15 @ 12:51:55
I'll never forget but someday I'll maybe be abel to forgive.

Dagen började ganska tidigt. Ungefär vid 9 eftersom Timo kom och började snickra då. Och att sova i det där oväsendet är inte direkt det enklaste kan jag säga. Speciellt pigg kan jag inte påstå att jag var när jag gick upp heller. Kom hem vid typ halv 12 inatt. Var i sysslebäck hela dagen igår. Först på fotbollscup och sen på gården. Göteborgarna var där. Och en som typ hette Andreas eller något, som förresten var ganska snygg(A), var typ onaturligt duktig på och spela typ vart enda jävla instrument som finns :o Så han tyckte jag var ganska cool (Y) Och sen var det en som typ... hette någonting som också var ganska cool. Eller han var mest udda tror jag men ändå. Han typ... Aa, jag vet då fan hur man ska förklara men det var så jävla kul. Jag höll på och dö av skratt. Han typ satt i dom där ringarna i gympasalen och sen typ gjorde han den där andra så att han gugade fram och tillbaka och han fick typ panik så han satt typ och skrek; Men för fan! Släpp ner mig ! Men för fan, sluta! Seriöst, för fan, släpp ner mig! Amen stanna mig då! För fan! Det är ju farligt, seriöst! För fan! Och jag skrattade så jag höll på och dö. För han var liksom helt seriös. Så jävla kul. Aa, dom där göteborgarna var ganska roliga. Aja, idag blir det nog och vara hemma bara tror jag. Eller om jag går ut och typ tar kort eller något. Eller tar en sväng bort till boa och köper bröd eftersom jag åt upp allt. Aja. någonting blir det i alla fall. Puss<3

/Annah


Fredag 13 Mars 16.10

2009-03-13 @ 16:51:42
Sätter mig på en buss, det här är resan tillbaks.

Det var inte speciellt mycket av det där med och äta kladdkaka. Orkade inte gå ner för trappan och eftersom jag inte har speciellt mycket annat för mig blev det vell och skriva lite mer i bloggen. Skriver lite onödigt mycket kanske men äsch vad fan ;) Sitter och lyssnar på musik just nu. Har inte tänkt på det förut men man känner nästan igen sig i alla fall någon textrad i varje låt. Det är ganska coolt. Några exempel...
... "Dissar hela tiden vill inte hålla mig i handen" - Ja, jag har inte direkt lust och skriva en förklarning här och nu men dom som känner mig förstår nog vad jag menar om ni tänker efter.
... "Sophie's tryin' to make her elf thinner. She say she's eatin' too much" - Finns vell inte direkt så mycket och säga om det. Har ju trots allt haft anorexia...
..." I tried to be perfect but nothing was worth it. I don't belive it makes me real" - Har ju sen barnsben fått lära mig att i andras ögon ska man vara perfekt. Men med tiden insåg jag att det inte känade något till att försöka eftersom ingen kan vara perfekt. Alla har vi våra fel. Och, ja, det finns många som försöker dölja det men alla ser igenom det falska. Alla vet vem man är egentligen även om man med alla sina krafter försöker att dölja det. I tried to be perfect but nothing was worth it. I don't belive it makes me real helt enkelt.
... "Cause we lost it all. Nothing lasts forever. I'm sorry, I can't be perfect" - Jag vet inte om jag känner igen mig speciellt mycket i själva låtexten men allt som den låten påminner mig om får mig att känna ett ganska starkt band eller vad man ska säga till den låten. Och just dom raderna känner jag extra starkt för.
Fast sen är det ju ganska kul och skriva egna låtar också :$ Har skrivit en del faktiskt men inte speciellt mycket som jag kännt att jag blivit nöjd med. Fast det finns ju en text som jag faktiskt är ganska nöjd med...

12 september 2008 blev min dröm sann
Men sen när du försvann var det mer än en tår som rann
Ärret på min handled är nu blekt
Kärlek är en lek som jag aldrig borde ha lekt
Tårar som rinner och hopp som försvinner
Känslor för dig som fortfarande brinner

Och ja.... sen är det vell en massa mer. Inte så där värst bra men ändå. Får träna på och skriva texter ;D Men nu ska jag äta kladdkaka :D<333333333333

/Annah


Fredag 13 Mars 16.01

2009-03-13 @ 16:08:06

Till alla er som minns hur det var...

Har nyss bakat och lagat mat. Måste erkänna att jag är jävligt stolt. Trodde att jag var en totalt katastrop i köket men det är jag faktiskt inte. Om man bortser från att brandlarmet gick 4 gånger när jag stekte plättar men vad fan... Vilken idiot sätter ett brandlarm jämnt bredvid spisen :o Aja, skolan idag var kul. Är faktiskt ganska kul i skolan, om man bortser från lektionerna då men det är ganska slappt så det funkar. Och träslöjden var ju trots allt riktigt kul. En person som jobbade. Alla andra satt runt ett bort och pratade om... Ja, sex xD Men va fan, blir vell inte så mycket annat till samtalsämne när jag och Jonathan är med xD Fast Johannes verkar faktiskt inte tycka att det är speciellt intressant. Mest pinsamt verkar det som. Men vi får vell se till och lära han att det är intressant och prata om. Gud se sjuk jag är xD
Imorgon blir det och åka till sysslebäck och titta på fotboll också. Är cup i ga-hallen. Ska stå i kiosken och sälja korv då så alla som ser det här; KÖP EN KORV!!!!!!!!!!! (A)
Och sen på kvällen kommer det snygga göteborgare till gården :$ Eller jag har aldrig sett dom men Ylva sa att dom var snygga och jag litar på henne. Hehe
Aja, nu ska ja gå ner och äta kladdkaka ! :*

/Annah


Fredag 13 Mars 09.39

2009-03-13 @ 09:49:25

Nothing lasts forever. And it sucks!

Sitter i datasalen och har svenska just nu. Ska typ hålla på med någon skit som heter Dalbyboken och... det är faktiskt ganska kul xD Finns väldigt fina grejer (Y) "Det är som och slå på fette me knösk" hahahahahahah ! xD

Men nu slutar vi :)


/Annah


Var bara tvungen att skriva av mig eller något liknande i inlägget innan...

2009-03-11 @ 19:41:57


Onsdag 11 Mars 19.11

2009-03-11 @ 19:29:50

Jag vet att jag inte växte upp till den flicka du ville att jag skulle bli...

Ja ni, har inte skrivit på ett tag för att... jag har bara haft skit och skriva om. Men jag kan inte direkt påstå att jag har så mycket bättre saker och skriva om nu. Fattar inte varör allt alltid ska gå åt helvete? Tungt som fan just nu även om det kanske inte syns. Har ju trots allt sen barnsben fått lära mig att i andras ögon ska man vara perfekt. Tårarna är det inte meningen att andra ska se. Men snart pallar jag fan inte mer. Tro dej eller ej men jag är glad att jag har skolan. Mår fan bra där. Tänker inte på skiten där men sen när jag kommer hem... sitter för mig själv. Har tid att tänka det är då verkligheten hinner ikapp mig och tårarna rinner. Grejen är den att jag är inte perkfet. Utan långt ifrån. Och jag vet att jag gör dig besviken nu när jag säger det här men det är sant. Kan du aldrig inse det?! Jag växte inte upp till den flicka du ville att jag skulle bli. Men det är för sent att ändra nu. Och jag vet att det har gjort dig jävligt besviken även om du aldrig sagt det men du valde trots allt bort mig. Jag gav dig ett val och det var inte mig du valde. Och... det kanske inte är den rätta saken att göra och skriva det här men... jag vill liksom att alla ska förstå. Jag vart jävligt lessen när det blev som det blev. Kan liksom inte förneka det. Han var speciell. Jag vet att vi inte känner varanda speciellt väl och att jag inte är kär i honom. Har aldrig vart men det är något speciellt med Honom. Tårarna rinner fan nu när jag tänker på det. Men jag fattar inte ens varför. Så kom inte med en jävla massa skit som att jag var ilag med Han för att göra D avundsjuk. För det är inte sant. Att det vart som det vart med honom var bara för att jag var lessen och jag ångrar mig som fan! Kan inte folk fatta det?! Alla dumma grejer som jag gjort den senaste veckan är bara för att ja vart lessen inte orkat med utan bara gjort saker. Inte orkat tänka efter. Så snälla, håll bara käften! Om det nu är så jävla intressant och prata om det så prata me mig om det. Vet att det egentligen är typ bara en person som tycker det är så jävla intressant och prata om det men vill ändå få det sagt. Fast jag vet inte.
Sen finns det ju en annan persom som jag saknar och prata me som fan! Är så jävla lessen att jag inte trodde på dej först! Tänker aldrig mer tvivla på det du säger. Jag älskar dig! Du är en av mina bästa vänner och jag vill att du ska veta det. Har inte pratat med dig på ett tag och det känns så jävla tomt! Du betyder som fan för mig !<3333333333333333333333333333333333333333333


Tisdag 3 Mars 21.24

2009-03-03 @ 21:41:46
Who am I supposed to belive?

Inte länge sen som jag kom hem nu. Har varit på "nya steg-moj". Var faktiskt ganska kul. Jag och pappa hade väldigt fina konversationer. Vi skulle träna på att inte falla för kompistryck och då skulle föräldrarna försöka få med oss på något som till exempel att supa eller röka eller något liknande och då skulle pappa få med mig på att supa och jag skulle stå emot men ja.... det kanske inte slutade riktigt så.
Pappa; Kan du inte be Evelinas bror och köpa öl till helgen?
Jag; Varför då?
Pappa; Så att vi har något och dricka?!
Jag; Men det finns vatten!
Pappa; Men det är inte lika kul.
Jag; Det är det visst det. Man behöver inte alkohol för att ha kul.
Pappa; Jo men kom igen nu.
Jag; Äh skit samma, du var för seg, jag hakar på! xD
Med andra ord var det där en väldigt lyckad övning för min del. Sen skulle vi ta ett sånt exempel till...
Pappa; Ska vi gå och tända på papperskorgen där borta och se om brandlarmet går?
Jag; Har du bensin på dig då?
Pappa; Det här gick inge bra. Jag får ju med mig en stupfull pyroman hem!
Jag; *dör av skratt*
Det var med andra ord ganska lyckade övningar. Jag skrattade så jag dog och det var inte ens kul. Eller lite kul var det (a) Men ändå...
Just nu sitter jag hemma och har allmänt tråkigt. Snälla någon kom och lek med mig innan jag tråkar ihjäl här ute i skogen :o Finns ju fan inget och göra. Man kan ju inte ens vara ute och fota om man nu inte finner det väldig intressant och vara ute och fota en massa träd. Mestadels granar. Men pappa och jag kanske ska flytta till sysslebäck fast om jag känner far min rätt kommer det nog aldrig bli något annat än en massa prat om det. Har han inte flyttat hemifrån efter 43 år är de nog inte så stod ide och hoppas på att de någonsin kommer hända. Fast det skulle vara skönt och komma ifrån vildmarken.

/Annah

Måndag 2 Mars 15.39

2009-03-02 @ 15:40:51
Ett kapitel ur livet.

Nyss kommit hem. Börjar ärligt bli ganska drygt och åka 3 mil fram och tillbaka varenda dag. Men men, man får vell helt enkelt stå ut. Skolan idag var... Okej. Kunde ha varit bättre men överlevde gjorde man i alla fall. Har förresten funderat på att skolka alla franska lektioner tills jag får byta till Svenska/Engelska. Orkar liksom inte med att byta till Tyska men man får ju inte byta till något annat och jag står inte ut med franskan. Så jag funderar seriöst på att skolka varenda lektion tills jag får göra det. Liksom, till slut måste dom vell ändå gå med på det? Dansken hatar mig ändå. Han tycker att jag är uppkäftig och ja... jag förstår han vell. Blir så jävla sur till slut när han aldirg pratar så att man fattar något av vad han säger. Ni fattar inte hur störande det är att sitta och lyssna på någon som man inte fattar ett skit av vad dom säger typ 3 eller om det är 4 timmar i veckan. Aja nu räcker det med klagande på fransk-helvete. Får vell se vad som händer helt enkelt.
Jag och Ida ska ha dans med 1.an och 2.an också :D Så himla gulligt och se på när dom små försöker dansa. Men göra två saker sammtidit har jag kommit fram till att dom inte kan göra så det får vell inte bli för komplicerad dans vi gör. Fast det kommer antagligen bara bli tjejer som kommer dansa. Det var inga killar som ville och vi kan ju inte direkt tvinga dom. Fast det skulle vara roligare om några killar var med (: Och sen ska ju jag och Mathilda måla om gallren ute i kapprummet. Jobbigt men kul kommer det bli. Jävla mycket saker jag ska göra egentligen :o Eller nja, så mycket kanske det inte var men ändå. Det var mycket för att vara jag.

Aja, nu är det Time For Coffe (; Puss !<3

/Annah

Söndag 1 Mars 16.50

2009-03-01 @ 17:13:42

There's not a star in heaven that we can't reach...

Sitter och tittar på High School Musical i brist på bättre. Har ärligt talat inte sett den innan. Är så dära lite smått efter. Har nyss lagat mat för den som vill veta. Har fått göra det sen i fredags eftersom farmor är hos Kickan och pappa inte kan laga mat. Han kan fan inget har jag kommit fram till. Fick visa han hur tvättmaskinen fungerade förut. Först tänkte han tvätta alla kläderna på en och samma gång och ja... Jag fick vell förklara för han att det inte skulle vara samma färg på kläderna när han tog ut dom som när han stoppade in dom om han tvättade allihop på en gång. Och sen kunde han inte plocka ut tvättmaskin innan han åkte så det kommer jag vell säkert få göra också -.-' Eller så väntar jag tills farmor kommer hem så får hon göra det fast jag vet inte. Skulle behöva tvätta jag också. Skola imorgon ju. Ganska kul faktiskt. Börjar bli långtråkigt och sitta hemma. Och man saknar ju alla goa personer också... Speciellt vissa då... (a)
Har förresten fortfarande ont i knäna. Det är inte najs. Smurfknän tamejfan! -.-' (Dom är alltså blåa för den som inte fatta det.) Nej usch, se tråkigt jag har. Kommer inte ens på något att skriva. Hjärnstillestånd ju. 

Aja, ska sätta mig och spela gitarr nu (A)

/Annah