Torsdag 29 Oktober

2009-10-29 @ 20:46:44
A shoulder to cry on.

Typ någonting i den stilen skulle inte vara så fel just nu. Allt är typ bara blä. Vill skrika, gråta, dö! Usch och fy och blä.

/Annah


Torsdag 29 Oktober 08.55

2009-10-29 @ 09:17:44
Data är nödvändigt.

Sitter i datasalen och har data med Kôrven. Vi håller på med bilredigering vilket INGEN kan. Isak sa att jag skulle söka på fat bitch och då hittade jag världens finaste bild som ja ska redigera. Här kommer lite före och efter bilder (:

Före


Efter


Mvg helt klart ! :D

/Annah

Tisdag 27 Oktober 22.41

2009-10-27 @ 23:07:00
Make a change ?

Ibland kan jag inte låta bli och undra varför det ska vara så förbannat svårt och faktiskt förändra någonting. Allt ska ta sån tid och det ska diskuteras hit och dit och ja, ni förstår? Men måste det verkligen vara så? Alla anser vi att det finns någonting som kräver en förändring, och med tanke på att det finns flera miljarder människor i världen kan man väl inte vara ensam om och tycka så. Jag tillexempel tycker att medias annsikte utåt kräver en radikal förändring. Alltså att modeller faktiskt ska vara MINST normalviktiga. Är undervikt verkligen det enda som ska kunna räknas som vackert? Om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt inte att utåtstickande revben är någonting som speciellt många anser vara speciellt snyggt. Finner flickan i spegeln eller flickan framför spegeln som vackrast ?

Personligen kan jag utav tvekan säga flickan i spegeln. Men det finns klart mycket annat som kräver en förändring. Till exempel det faktum att 26000 barn svälter varje dag är något som jag tycker är helt jävla orimiligt. Förstår ärligt talat inte hur en del länder kan lida utav extrem övervikt när vissa till och med svälter ihjäl. Jag var en utav dom som faktiskt var emot det här med att ha fadderbarn i våran klass men med tanke på att allt man får höra om att pengarna oftast går till allt annat och att man får samma teckning flera år irad får mig liksom och undar ifall det verkligen är någon ide och hjälpa till på just detta sätt. Om man ger sig fan på det kan man hjälpa till på helt andra sätt. Det kräver med jobb men det är inte mycket när man tänker efter. Genom att offra en eftermiddag kan man förbättra livet för en människa.

Det finns mycket mer som är i behov av att förändras, helt klart. Men jag orkar inte dra upp allt här och nu så därför tycker jag att det är dags att komma till poängen. Jag tycker att alla rika snobbar som sverige utsett till att få sitta med makten ska ta och lyfta på sina feta arslen och faktiskt göra någonting. Ni kan babbla om hur fruktansvärt allt är här och där dag ut och dag in men inte fan kan ni göra något. Kom till handling någon gång eller ge jobbet till någon som faktiskt lever upp till folks förväntningar. Ibland önskar jag fan att jag var stadsminister själv eftersom att jag antagligen skulle klara av jobbet bättre. Tack och hej leverpastej.

/Annah 

Måndag 26 Oktober 00.03

2009-10-26 @ 00:10:30

Förbjudet med självförtroende ? NEJ !

Asså, varför ska det vara så jävla svårt och ha lite självförtroende egentligen? Kanske för att folk anser att man är en jävla bitch om man faktiskt står på sig lite. Folk pratar skit om en ifall man råkar säga att man är nöjd med sig själv, tycker att man är snygg eller tycker att man itne behöver gå ner ett enda jävla gram. Men nu säger jag det, och kallar mig bitch om ni vill. JAG ÄR NÖJD MED HUR JAG SER UT. JAG ÄR STOLT ÖVER MIN KROPP OCH JAG ÄR STOLT ÖVER ATT JAG ÄR DUKTIG PÅ ATT RITA/MÅLA OCH ATT SPELA OLIKA INSTRUMENT. OCH SEN ÄR JAG INTE HELLER SPECIELLT DÅLIG PÅ ATT SJUNGA NÄR JAG FAKTISKT ÄR SERIÖS. MEN JAG VÅGAR INTE GÖRA DET NÄR NÅGON LYSSNAR ÄNNU SÅ DET ÄR INGEN IDE OCH TJATA. SEN ÄR JAG JÄVLIGT STOLT ÖVER ATT JAG FAKTISKT VÅGAR SKRIVA DET HÄR. FÖR NÄR MAN KOMMER TILL KRITAN ÄR DET FAKTISKT SÅ HÄR JAG TYCKER.

Ja, nu kommer det säkert vara vissa som kommer snacka skit om det här men det finns ingen annledning till det. Enda annledningen till att ni skulle göra det för att ni inte har självförtroende nog själva. Och jag trycker inte ner någon genom att skriva det här. Annledningen till detta inlägg är typ, ja, vi drar hela storyn. Även om den inte är så lång.

Kille: du var ju sexig du med ;)
Jag; haha det tycker du ?:p
       *efter en stund* eller okej, det där var ett jävligt kasst svart, ärligt talat tycker fan jag också det :D

Det var min lilla story om hur jag insåg att jag faktiskt har självförtroende och att det faktiskt inte är fel och visa det (:

/Annah


Söndag 25 Oktober 23.01

2009-10-25 @ 23:14:43

!!!!!!!!

Måste bara få skriva av mig lite. Få ut vreden i ord. Har värdens raseriutbrott inom mig just nu och jag har ingen jävla aning om varför. Tänkt på massa grejer i mitt liv under dagen. Ibland har jag haft lust och gråta, ibland slå sönder något och ibland, förlåt om jag säger det, bara gå och dö. Vet inte varför men det bara blir så här ibland. Kanske inte klarar av och tänka på all skiten. Tex alla gånger som jag viljat ta livet av mig, anorexian var faktiskt en from utav självmordsförsök. Klarade inte av och göra det så jag försökte svälta ihjäl mig. Smart. Jag vet. Men jag har väl mina stunder.

Just nu har jag i varje fall one angry moment. Och som sagt, jag har ingen aning om varför. Vill ut och skrika så högt jag bara kan. Slå sönder något. Och sen gå och lägga mig och inte vakna på typ en vecka. Slippa undan ett tag. Varför kan man inte pausa livet egentligen ? Fatta vad grymt det skulle vara med en spola knapp och en paus knapp och allt sånt. Det skulle bli så jävla mycket enklare då. BLÄÄÄÄ på allt säger jag bara.

Emil, jag älskar dig!

/Annah


Söndag 25 Oktober 22.46

2009-10-25 @ 22:58:57
Feeling empty.

Tomt. Allt känns abra tomt just nu. Men det är väl så ja brukar känna mig när allt det dära yttre är "inte-långt-från-perfekt" men jag fortfarande inte känner mig nöjd. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att det inte är dom sakerna som betyder lycka. Med det dära yttre menar jag att man har pengar, får det man vill, får göra som man vill, får killar och ja, ni fattar. Men grejen är den att det spelar ingen roll om man har pengar, en hamburgare för 500 spänn gör ingen lycklig. Man behöver inte mer pengar än det man behöver för att överleva och kanske lite till. Och får det man vill och får göra som man vill, liksom vad fan, ingen får precis allt man vill eller göra precis som man vill. Och i 99,99% av alla fall är det de grejerna som man helst vill ha eller helst vill göra som man inte får. Och då spelar det väl ingen roll i slutänden? Och "får alla killar", vem bryr sig ? Så länge som det inte är äkta kärlek spelar det väl ingen roll. Att bli utnytjad av en massa killar för att dom tycker man är snygg så dom vill ha sex gör väl ingen glad? Enda gången en kille kan göra mig lycklig är när jag är så där upp över öronen kär. När jag saknar honom så fort som jag inte har honom nära och känner hur det liksom pirrar till i hela kroppen när jag ser honom. Det är enda gången en kille kan göra mig lycklig. Lycka har egentligen inte ett skit med det så kallade yttre och göra. Bara det inre. Och att folk klagar på att man inte vill hjälpa till med andra människor i världens problem, som har värre problem än vad man har själv. Jag kan bara säga en sak och säga om det. Jag har fullt upp med att ta itu med mina och mina näras problem! Jag har inte kraft och energi nog för att engagera mig i deras liv också. Och nu menar jag inte att mina döviktigt problem är i stil med att jag bröt en nagel imorse eller att min mascara är slut. ALLA människor har faktiskt problem som är viktigare än så. Jag lovar.

/Annah

Torsdag 21 Oktober 23.05

2009-10-21 @ 23:16:25

Game of love

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar och funderar på och gå i duschen. Har vart hos älskling idag :* Fast pappa kom vid typ halv 8, inte trevligt. Hann i alla fall med och mysa en del. Bodaborg imorgon också. Längtar faktiskt. Så himla kul där om man hamnar i en bra grupp. Men är inte direkt på skrivhumör just nu så lägger in lite bilder.


Kass bildkvalite.


Återigen kass bildkvalite. Inte heller så snyggt ritat.


Nyaste bilden i ritblocket och ja måste säga att ja är ganska nöjd med den(:

/Annah


Tisdag 20 Oktober 00.01

2009-10-20 @ 00:04:47

Kvisbergsskolan?

Måste säga att jag är jävligt trött på den här jävla skolan. Lärarna bara klagar på att allt är ett sånt helvete men det kommer inte bli någon ändring förens dom inser att dom faktiskt är en del utav problemet. Dom kanske har en vision om den perfekta skolan där alla eleverna är lärarnas gullegrisar och aldrig står på sig för sina åsikter, respekterar dom till hunda procent och all sån skit medans dom kan kränka eleverna på alla sätt och vis dom vill, skita i tider mm. Men verkligheten är långt ifrån detta. Undervisningen fungerar när eleverna respekterar läraren och läraren respekterar eleverna. Men när läraren står och säger "Din jävla dumma misslyckade blondin!" då ryker i alla fall min respekt för den läraren. Detta är alltså citerat av LARS för den som vill veta. Men imorgon på det så kallade mötet ska lärarna allt få stå för sin skit. Att vi har en lärare i franska som jag ärligt talat inte förstår är inte rätt ! I likabehandlingsplanen står det att man har rätt till tolk ifall man utav någon annledning inte förstår vad som sägs och i detta fall har jag och flera andra som inte heller förstår vad han säger fan rätt till tolk. Alla har inte lätt för att förstå vad han säger, ja förstår fan inte ens norska så hur ska ja fatta det där grötmumlet. Och hur ska ja lära mig något när jag inte fattar vad han säger ? DANSKJÄVEL!

Kvistbergsskolan är en skola där vi samarbetar aktivt
Det innebär att vi arbetar i arbetslag, stödjer varandra och delar med oss av våra olika kompetenser. Undervisningen ska organiseras så att vinsterna med inflytande, samarbete och utbyte av erfarenheter blir tydliga.

Ja, så står det på skolans hemsida men hur mycket av det där stämmer överens med verkligheten? Visst eleverna kanske stödjer varandra relativt bra men relationen mellan lärare och elever finns inte ens. Många utav lärarna på våran skola skulle ärligt talat kunna anmälas. Kalla mig löjlig men det är sant. Näst intill varenda lärare har sagt kränkande saker till en elev någon gång och det är straffbart, inte tio års fängelse men ni fattar. Och att trycka upp elever mot väggar och att kasta stolar på dom, ja ? Jag kan informera er om att det inte är så mycket bättre.

Och sen alla krav lärarna har på oss då? Vi ska passa tider, inte röka, inte snusa, ha med oss material, inte lämna lektionerna och vara förberedda. Hur många utav lärarna håller dessa regler? Inte en jävel. Dom har ingen rätt att förvänta oss detta från oss om dom inte klarar av det själva. Åt helvete med lärarna och bereder på att ja kommer få raseriutbrott imorgon!

/Annah


Måndag 19 Oktober 23.12

2009-10-19 @ 23:24:17
Can't reach my goal even how hard I try.

Allt känns bara hopplöst just nu och jag har ärligt talat ingen aning om varför. Känner mig helt död om dagarna. Vill bara ligga i sängen och sova eftersom att... man slipper undan verkligheten för en stund? Eller något i den stilen. Kanske alla obesvarade frågor som får mig att vilja gömma mig men jag vet inte. Vet inte heller hur jag skulle kunna få svar på dom. Sitter och tänker tillbaka också. Vet att jag gjort rätt men när ja tänker efter gör de riktigt jävla ont att det blivit som det blivit. Ibland saknar jag dig verkligen. Vet inte heller vilka som fortfarande är mina vänner. Dom som är det kan gärna få lämna en liten kommentar så jag vet... Och dom som inte gör det, ja, det säger sig väl själv ? Känns som om att jag bara glider längre och längre ifrån verkligheten. Varndrar omkring i min egna lilla värld om dagarna och bli helt chockad när jag får höra från en annan människa att den faktiskt bryr dig. Och jag vet inte ens varför ! Ringt till dig säker hundra gånger senaste tiden men får aldrig några svar. Frågorna fortsätter eka i skallen på mig. Skulle vara så jävla mycket lättare och bara få börja om från barnsben igen. För sanningen är den att jag aldrig är bra på något första gången. Men efter att i 14 år ha tränat på att leva kanske jag kommer lyckas lite bättre om jag får en chans till ? Eller ja, något sånt./Annah

Måndag 19 Oktober 22.44

2009-10-19 @ 22:50:20

There are only three words in the whole world that scears the shit out of me.

Sitter och pratar i telefon med bby nu :* Jag saknar han. Har í alla fall sepnderat dagen hos Martina. Först stekte vi fiskpinnar och la i hamburger bröd vilket ledde till ränndreta för martinas del (y) Hela köket luktade även brännt efter att jag glömt pannan på spisen. Så när vi öppnade dörren kom grannen och frågade vad som luktade. Men det luktade jävligt illa, vi var tvugna och gå ut och sätta oss och äta. Betyget på maten blev 4 av 5 toasters. Eller inte... Aja, ska duscha eller något nu, kanske skriver mer sen.

/Annah


Lördag 17 Oktober 16.15

2009-10-17 @ 16:34:01
Passion.

Tänkte lägga in lite fler bilder på mina "konstvärk". Ifall det kan räknas som konstvärk eller inte får väl ni avgöra ;)


Tro hopp & kärlek.


Ganska missnöjd med den röda färgen men annars så ;)


Skulle vara ganska najs och tatuera längs med sidan. + Hjärtat som syns igenom pappret är vad jag har funderat på och tatuera (: Det är en g-klav och en f-klav som sitter ihop vilket visar min kärlek till musik men det står även för min tro om hur man finner vägen till lycka. Alltså, f-klaven/basklaven står för att man behöver en stadig grund, fast mark under fötterna och g-klaven/diskantklaven står för att man måste ha sitt lilla roliga för annars spelar det ingen roll om man har en stadig bas. Så annledningen till att dom sitter ihop formade som ett hjärta är att man måste ha båda för att det ska bli komplett ;) Om ni fattar.


Min personliga favorit.

KOMMENTERA!!!!!

/Annah


Lördag 17 Oktober 00.19

2009-10-17 @ 00:26:36

Känslokall bitch? Inte alltid.

Emelie Runnelid.
-Har nog inte självförtroende nog för att gå och be om ursäkt "irl" så vi gör det väl igenom bloggen eftersom att jag vet att du kommer läsa det. Slipper göra en diskusion utav det och får helt enkelt bara slänga tur mig det jag vill. För det första vill jag säga förlåt. Inte förlåt för att det blivit som det blivit men för alla taskiga saker som jag sagt. Sagt mer än vad jag egentligen menar. Egentligen tycker jag om dig, som vänn. Har sagt det till dig förut. Har haft massa trevliga stunder med dig och vill gärna att det ska bli fler men det är väl upp till dig. Säger nu förlåt för allt jag sagt och hoppas att du förlåter mig till slut.

/Annah


Lördag 17 Oktober 00.01

2009-10-17 @ 00:06:27
Final destiny, destination, va fan som helst !

Trött som ett djur är jag. Sov knappt något inatt och var tvungen och gå upp relativt tidigt för och hinna med bussen. Eller ja, tigigt och tidigt, klockan tolv i alla fall. Åkte till Emil och hade mys:* Robin satt vid datorn och spelade när jag kom dit och satt där när jag åkte hem, som vanligt (y) Människan kan verkligen inte ha något liv. Gick i alla fall till gården vid typ 7 tiden, skrämde ihjäl jennifer med "min nya hårfärg". Sen vart det hem till Emil igen eftersom att det stängde en timme tidigare och pappa inte skulle komma förens tio. Men när han väl kom och skulle hämta mig skulle han väl sitta där och babbla i säkert en timme. Drack kaffe och prata och skit och åkte hem sen vid typ 11. Så inte så länge sen jag kom hem (: Men aja, nu blir det duschen eller något.

/Annah

Fredag 16 Oktober 01.09

2009-10-16 @ 01:58:52
Liten ordlista.

Cp - Cerebral pares, förlamning på grund av medfödd eller tidig hjärnskada.
Detta är inte något man är då och då utan det är en permanent sjukdom. Idiot är det ord som cp oftast blandas ihop med i dagligt tal vilket är ett ganska kränkande misstag.
Hora - Sedeslöst levnadssätt. För alla okunniga människor som inte lärt sig detta ännu är en hora är någon som säljer sin kropp till andra män/kvinnor oftast i sexuellt syfte. (Denna någon behöver inte vara en kvinna som alla fördomsfullt nog tror) Det är med andra ord INTE en person som har haft många sexpartners. Lär er någon gång för i helvete!
Slampa - Lösaktig. Slampa är det ord som man SKA annvända i de fall som dom flesta annvänder hora. Inte för att det är spciellt snäll att kalla någon slampa men det är trots allt en åskit En "slampa" är alltså någon som är lösaktig av sig, och har i de flesta fall haft många sexpartners. Denna någon behöver inte heller vara en kvinna.
Mongo  - ? För det första är inte ens mongo ett ord men visst, det annvänds i dagligt tal. Men antingen heter det mongolid eller mongoloid. En mongolid är en människa utav folkslaget mongolider(na) vilket infattar infödda i Sydöstasien, Östasien, Centralasien, Nordasien, eskimåer samt indianerna i Amerika. Och mongoloid är en människa som är född med tre utav kromosomen 21 istället för två som är det "normala" vilket i sin tur leder till handikapp. Personligen tycker jag att det är väldigt kränkande mot dessa personer att annvända ordet mongo som en förolämpning.
Idiot - Okunnig människa. Även detta en åsik och därmed ett ord som är fritt fram att annvända.
Dampbarn - ? Själva ordet dampbarn finns egentligen inte men slår man upp ordet damp i en ordbok får man förklarningen hyperaktivitetssyndrom vilket räknas som en sjukdom. Och för att någon ska kunna räknas in i facket med människor som har damp ska denna person ha blivit diagnostiserad av en LÄKARE inte en kompis. Även detta ord anser jag är kränkande att annvända som en förolämpning.
Neger - Person med mörk hy. Alltså, neger är inte ett skällsord eller någon form utav förolämpning. Att vara neger är något helt naturligt så sluta annvända det för att tracka ner på folk. En person som kallar en icke mörkhyad för neger måste ja ha något fel i huvudet :s Ärligt! Ännu ett ord som är kränkande att annvända som en förolämpning.
Emo - ? Finns tyvärr inte med i ordlistan men om det gjorde kan jag garantera att det inte skulle förklaras svarthårig person som skär sig eftersom att emo är en musikstil och inget annat!

Annledningen till detta inlägg är att jag inte står ut med alla okunniga människor som konstant annvänder sig utav ord som dom egentlign inte vet vad dom betyder. Och något som slog mig är att nästan alla dessa "förolämpningar" egentligen är helt naturliga fenomen som vi påstår att andra i vår omgivning är/har för att tracka ner på dom. Om vi slutade annvända dessa ord som skällsord kanske det inte skulle betraktas lika fel att faktiskt vara handikappad eller lida utav damp eller något liknande. För det är trots allt inte fel! Så jag vill bara säga, ge fan i och annvända er utav ord som ni egentligen inte vet vad dom betyder!

/Annah 

Torsdag 15 Oktober 14.55

2009-10-15 @ 15:01:13

Someone to trust.

Sitter här och har allmänt tråkigt. Har ångest för att boken som ja har prov på på MÅNDAG ligger i skolan så att jag inte kan träna och massa mer. Kommer få ig vilket inte direkt är något plus. Men, men. Eller de beror väl på, kan någon vara gullig och ta med boken till lanet kanske jag kan plugga till ett g eller något. Men som ni kanske märkt är so inte min starkaste sida. Aja, får väl se hur det går.
Erkänn att ja är king på och rita :D haha

/Annah


Torsdag 15 Oktober 01.31

2009-10-15 @ 01:42:31

I use to lock my feelings in.

Vaknade vid typ halv tolv (?) idag, ringe till Emil så att jag skulle vakna i. Tror aldrig jag vart så trött i hela mitt liv. Gick upp, fixade mig och tog bussen till Likenäs. Myspys(: Fast imorgon blir det hemma dag och om jag har tur får jag sällskap av sebb (: "Min farmors pojkvänns" hund. Så får jag lite trevligt sällskap. Och lite motion också antagligen, hunden behöver rastas. Har dessutom frägat mig brun för den som inte redan vet det. Ganska nöjd faktiskt fast ja fick panik imorse, hade glömt att ja hade färgat mig (y) Eller ja, brun och brun. Det är fan nästan svart. Men jag gillar det i alla fall. Och det är väl bra det./Annah


Söndag 11 Oktober 23.27

2009-10-11 @ 23:43:50
Your smile is like a breath of spring.

Rubriken är tagen ur Dolly Partons låt Jolene som jag suttit och lyssnat på säkert 50 gånger vid det här laget. Texten påminner mig om vissa saker. Fast det är en jävligt bra låt. Gitarrarbetet är jävligt bra gjort (y) Dagen har jag i alla fall spenderat hemma i soffan. Vart till boa en sväng men annars inget. Saknar dig<3
Är i akut behov utav pengar också för den som vill veta. Så jävla mycket jag behöver men har inte råd. Har en liten ide om hur man skulle kunna skaffa lite pengar men det märks väl hur det går med det. Hoppas det går vägen i alla fall. Skulle vara jävligt roligt. Kunna få in lite pengar på ett utav sina intressen (:

/Annah

Fredag 10 Oktober 00.12

2009-10-10 @ 00:22:29
Sometimes life really sucks.

Så sant som det var sagt. Ibland suger livet. Tycker om honom som fan men vet inte hur mycket längre jag pallar den här skiten. Blir helt nervös bara av och tänka på det. Kan säga att jag absolut inte längtar tills på måndag efter lovet. Kommer bara bli skit av allt. Allt kommer säkert vara ändrat tills dess. Men säger så här, får jag höra ett jävla ord igen om något sånt skiter jag i allt. Fuuuuuck! Vill bara ställa mig och skrika rakt ut eller något liknande. Har ju egentligen inte gjort något fel. JAG höll på med han först!!! Det är inte jag som snott "din kille". Ursäkta utbrottet men det är min åsikt. Kan inte säga så mycket mer. Aja, kommer skriva saker som ja kommer ångra om jag skriver mer.

/Annah 

Torsdag 8 Oktober 12.18

2009-10-08 @ 12:27:43

Tu me manques!

Eftersom att jag sitter i datasalen och har franska vilket jag anser är allmänt tråkigt så ska jag skriva lite blogg på franska (y)

Je mappelle Annah. J'habite à Höljes. J'ai quatorze ans(stavning?). Det är typ vad jag kan på franska. Eller egentligen kan jag väl mer men det är så jävla svårt och få till någonting eftersom att det är helt udda gramatik. Och sen "voulez-vous cocher avec moi?" viket betyder "ska vi ha sex?". Duktig är jag :D

/Annah
Onsdag 7 Oktober 21.01

2009-10-07 @ 21:05:08

It hurts to see someone you love walk away.

Som sagt, de gör ont. Saknar som det som varit. Saknar er. Vet inte ens vad jag gjort för fel. Aja, orka skriva mer emoblogg. Ska skriva om något mer normalt nu.

Sitter i alla fall här och har allmänt tråkigt nu. Väntar på att tvätten ska bli klar och funderar på och gå ner och se om det är något på tvn. Eller något sånt.

/Annah


Tisdag 6 Oktober 21.52

2009-10-06 @ 21:36:20

Abel to give up.

Vill skriva om något meningsfullt. Som folk faktiskt finner intressant och läsa. Men jag vet inte vad jag skulle skriva om i sånna fall. Skulle kunna skriva ner lite utav dom där "djupa tankarna" som jag har i skallen. Bara för och få fokusera på något annat en stund.

Hade i alla fall tänkt skriva ner lite utav mina åsikter om det här med att det i dagens samhälle är näst intill omöjligt att betraktas som individ. Alla dömer en genom vilka man umgås med, vart man bor, vilket kön man har, hur man ser ut mm. Men varför är det så, varför kan man inte bli värderad utefter den man är innerst inne? Visst, ja bedömer också personer utefter dom här faktorerna eftersom att jag fått lära mig sen jag var liten att det är okej att kvinnor får lägre lön (det kanske hör mer till diskriminering men i alla fall). Att personer med utländskt utseende, speciellt killar antagligen är kriminella. Att en person som är fet är "äcklig" och ja, ni fattar... Alla dessa fördomar som vi får inprintade i skallen redan från barnsben. Och att ändra på dom är inte det enklaste. När man skapat sig en åsikt om någonting står man oftast fast till den. Och det här med att en kille som, ursäkta ordvallet, satt på 50 brudar är enbart cool och en tjej som haft sex med 50 killar är en smutsig slampa som borde brinna i helvetet. Vart ligger logiken bakom det? Svaret är ingenstans, för den finns inte. Men om någon nu skulle anse att detta är logiskt kan den väl ta och förklara det för mig. Satt och diskutera det här med ett par killar för ett tag sen och svaren jag fick var, ganska idiotiska. "Men det bara är så, killar klarar sig inte utan sex. Vi måste sätta på någon då och då!" Liksom, va fan? Det där handlar om personlighetsdrag, inte kön. Det finns killar som måste ha sex oftare än andra men det finns även tjejer. Men det är tydligen inte lika accepterat att vara en kåt tjej! Fattar ärligt talat inte varför det är så här.  Åt helvete med fördommar!

/Annah


Tisdag 6 Oktober 21.05

2009-10-06 @ 21:12:55

Can't fight the tears.

Jävligt jobbigt just nu. Vet inte vad jag ska göra. Allt är ett helvete. Alldeles för mycket i huvudet för att kunna tänka klart. Spontana handlingar som jag ångrar efteråt är väl det mesta som händer och sker för min del. Känns som att alla bara lämnar, som att jag gått miste om varenda vänn jag har. Känns som att alla pratar skit om mig bakom ryggen. Beter sig precis som vanligt emot mig men så fort jag vänder ryggen känns som det som om att ni pratar skit. Vill egentligen inte veta av mig. Står vid min sida när det passar
Kärleken är fortfarande skit. Får så dåligt samvete så det finns inte. Har bara lust och flytta långt, långt, långt härifrån. Någonstans där det knappt finns en enda människa. Ingen människa all älska, ingen människa att sakna. Pallar inte mer. Blääääää!

/Annah


Lördag 3 Oktober 14.21

2009-10-03 @ 17:26:25

Kim Kardashian !

Måste erkänna att hon är lite utav en kvinnlig förebild för min del. Hon är en utav dom få som inte hoppat på benrangelstrenden. Fromer är i stort sett utrotat i kändisdjungeln (inte tv programet). Men den här kvinnan har former så det både räcker och blir över. Det gillar vi (y) Men sen avgudar jag även hennes hår. Skulle ofra min vänstra lilltå för hennes hår :o Har i alla fall planerat och färga mitt hår i samma färg som hennes fast lite mer åt det bruna hållet. Och då blir dej bye bye blondie ! Om jag vågar då./Annah


Lördag 3 Oktober 10.57

2009-10-03 @ 11:05:19
Somewhere in my mind.

Vaknade onödigt tidigt idag enligt min mening. Försökte somna om men det gick helt enkelt inte. Snö ute också förresten (: Helt vitt på backen och det snöar fortfarande. Vet inte om jag gillar det. I alla fall så har jag ångest just nu på grund utav allt jag har glömt och göra. Och inte heller kommer jag hinna göra det i helgen eftersom att jag har grejerna i skolan. Och så har jag ångest över betygen. Kommer inte klara och komma in där jag vill. Vill inte på GYRO i hultsfred, enda musik och media linjen i sverige. Fast ändå, jag vet inte om jag kommer orka flytta så långt. Man flyttar ifrån allt och alla. Vet ju inte ens om jag vill ha egen lägenhet och hur ska jag då klara av och bo ca 50 mil från alla jag känner? Visserligen är det typ 1 och ett halvt år kvar tills jag ska börja söka till gymnasie men ändå. Känns som om att det är värt och börja tänka på redan nu. Ångest, ångest, ångest över allt har jag. Aja, skriver säkert mer sen. Hoppas jag skriver om något som kan klassas som intressant då istället för att skriva om alla mina jävla problem.

/Annah

Lördag 3 Oktober 01.07

2009-10-03 @ 01:15:05

Calle Kristiansson - Min bby ! <3


Lördag 3 Oktober 00.39

2009-10-03 @ 00:50:10
Love doesn't last to long. But friends do.

Som ni ser har jag fixat lite med bloggdesingen, enormt mycket bättre nu. Långt ifrån klar men kommit en bit på väg i alla fall. Största delen av dagen har jag tillbringat i sängen med gitarren i knät. Känt mig helt förstörd hela dagen. Vet inte om det är för att jag har så mycket som snurrar runt i skallen just nu eller om det faktiskt är fysiskt. Känns verkligen som om att skallen ska spräcka. Alldeles för mycket och ta ställning till. Och kärleken är ett helvete. Vet inte vad jag ska göra. Mår skit dåligt av att vara med dig samtidigt som jag mår helt underbart. Konstig känsla. Vill inte såra henne men om jag inte gör det sårar jag mig själv. Vet inte vad jag ska göra. Kan snart inte ens leva med mitt eget samvete. Vill bara spola tillbaka tiden, långt tillbaka, innan det här ens började. Eller vill jag det ? Just nu vet jag inte vad jag vill. Skönt att det är helg i alla fall så att man kan samla tankarna lite. Orkar inte med skolan. Allt går in i ena örat och ut genom det andra där så jag fattar inte varför jag ens går dit. Skulle kunna ägna tiden och något mer givande. Har ärligt talat funderat på och bara skit i allt. Stanna hemma i sängen ett tag och låta folk glömma bort att jag finns. Sen komma tillbaka och börja om ifrån början. Men tyvärr är det nog bara något som existerar i min fantasi. Nej, åt helvete med kärlek, drömmar och samvete!

/Annah