Söndag 25 April 21.53

2010-04-25 @ 21:58:52
Fredagsmix (Y)

Världens hälsosammaste annah ligger i soffan och ser wallander med en båse fredagsmix bredvid sig. Och fy fan vad go den påsen är. Förutom popcornen då. Popcorn ska vara nypoppade annars är dom inte ätbara.
Har även målat en hel del idag vilket jag inte gjort på ett bra tag. Körde akryl för ovanligthetens skull och målade även på duk för första gången. Vart en ros. Kanske lägger upp bild imorgon eller något(:
Imorgon blir den även och färga/slinga/dola med linns hår. Så bereder på ännu en kass uppdatering

/Annah

Lördag 24 April 17.41

2010-04-24 @ 17:47:51

Älskar min EmilEdbom!

Blivit lite kass uppdatering men jag har en giltig orsak. Spenderat natten hos världens bästa älskling :* Vart tillsammans i snart 7 månader och har aldrig älskat någon så mycket. Känns skönt med en kille som jag verkligen kan vara mig själv med. Kan vara lika knäpp och galen med han som med tjejerna och han får mig alltid och må bättre om jag är ledsen. Och, ja, det kanske låter lite konstigt men har aldrig vart med en kille som jag kunnat se riktigt hemsk ut med utan att bry mig men det kan jag med han :) Hår som står åt alla håll, inget smink, mjukis, ja ni fattar. Älskar min emil <3

/Annah


Torsdag 22 April 20.56

2010-04-22 @ 20:59:06
Beställt!


Tyvärr föll även jag för trenden.../Annah


Torsdag 22 April 18.56

2010-04-22 @ 19:02:27

Vänner är värda guld.

Nyss vaknat efter en lååång tupplur. Vet inte vad det är med mig men kan inte hålla mig vaken en hel dag hur jag än försöker. Vilket innebär att jag inte har någon form utav socialt liv längre. Och det suger. Umgås faktiskt inte så mycket med tjejerna på fritiden nu för tiden :o vet inte varför det blivit så. det tycker jag att det ska bli ändring på.

Och ett tack till er som fanns där idag när det vart lite jobbigt. Brukar oftast dra mig udan för att få vara ifred men det känns helt klart bättre när man vet att någon bryr sig. Ni vet vilka ni är <3

/Annah


Torsdag 22 April 09.38

2010-04-22 @ 09:48:28
Ja, asså, körven är nog bästa läraren.

Sitter i skolan och ska ha data med bästa läraren körven. (förstå ironin) Om man ska tro på dom andra ska vi läsa en tjock bok om datorer eller någonting i den stilen. Och antagligen kommer det endast vara onödigt fakta om hur man till exempel öppnar ett dokument eller något i den stilen. 
Och nu kom körven med boken så nu får vi väl se vad det står för trevligt... Första kapitlet heter  människan och datorn. Vi ska läsa rubrikerna och sedan läsa mer utav det som vi inte kan. Rubrikerna som beskriver dessa avancerade ämnen är...

- Datorn i samhället vem i vår ålder vet inte vad man annvänder datorn till?
- IT och samhället
- Datorn i hemmet
- Persondatorn och miljön
- Datasäkerhet
virusprogram är inte direkt någon nyhet...
- Stöldskydd
- Magnetism
- Lösenord
- Användaridentitet

Och ja, det finns fler men orkar verkligen inte skriva mer just nu. Vi ska tydligen ha en "diagnos" på detta nästa torsdag. Kan redan det mesta plus att vem bryr sig om man skulle få ig på ett prov i data när man inte ens får betyg i det ? DATA ÄR ETT ONÖDIGT ÄMNE !

/Annah

Onsdag 21 April 21.19

2010-04-21 @ 21:25:52

*hjärnan står tyvärr still*

sitter och försöker se på medium men det är något fel på tvn så jag tror jag blir galen snart. Låter som om att man skulle ha sprängt högtalarna eller någonting i den stilen :s Inte najs kan jag säga. Så bli inte allt för förvånade om jag kommer hem till någon och snor tvn här någon dag.
Har förresten nyss fixat statistikmätaren som inte funkat ordentligt på ungefär ett halvår och helt plötsligt är jag helt fixerad vid antalet läsare. Har bloggat i 3 dagar nu efter uppehållet och har just nu 22 läsare, och det känns hemskt att ha förlorat så många läsare. Sånna här stunder önskar jag att jag aldrig hade slutat. Är trots allt inte lika roligt och blogga om det inte är folk som läser. Hehe, nu låter jag som ännu en fjortis som sitter och skryter om att dom har så mycket läsare, haha...

/Annah


Onsdag 21 April 18.13

2010-04-21 @ 18:53:03

Pappas tröjor stinker...

Har nyss tagigt två och en halv tupplur, fixat naglarna och sett på värdelösa tv-program. Vilket vill säga barnprogram. Har nu även lagt i två tvättmaskiner vilket var ganska behövligt med tanke på att jag snart hade tömt garderoben :p städa rummet skulle också behövas men riktigt så duktig känner jag mig inte idag.

(intressant inlägg)

/Annah


Tisdag 20 April 21.36

2010-04-20 @ 21:54:06

Fördommar?

Sitter och ser på desperate housewives och ni som följer serien känner säkert till att katherine och robin (en tjej) har haft sex och nu satt hon och pratade om det med gayparet och helt plötsligt kom jag och tänka på en sak. Om inte jag hade fått lära mig att tjejer blir kära i killar och killa i tjejer skulle jag då se på homosexualitet på samma sätt ? Antagligen inte. Om ingen hade LÄRT mig att det är fel med två tjejer som gillar varandra skulle det säkert vara mycket vanligar och jag skulle antagligen inte heller se ner på det på samma sätt. Visst, jag har absolut inget emot lesbiska/bögar men ändå ser jag ner lite grann på när dom visar det allt för ofentligt. Och annledningen till detta är att det är vad jag har fått lära mig sen barnsben. Och samma sak gäller även så mycket annat...

- Kristendom

Antalet troende som själva upplevt något som fått dom att tro på gud är minimaliskt. Vi i sverige tror på gud eftersom att någon har lärt oss att vi ska tro på gud. Vi ser ner på andra som tror på andra saker när det egentligen bara råkar vara så att dom fått höra en annan historia. Själv är jag inte troende och förstår inte varför jag skulle grunda mina värderingar i livet på något som någon sagt åt mig att tro på. Som jag aldrig fått någon form av bevis för. Men, allas tro är värd att respektera.

- Raser

Automatiskt ser dom flesta ner på utlänningar utan att riktigt kunna förklara varför. Många beskriver impulsivt en utlänning som farlig, språkligt efterbliven och arbetslös. Visst finns det många i den situationen men annledningen till det är att vi har dessa fördommar och inte vill släppa in dom i samhället.

- Blondiner

Att någon tror att hårfärgen har något som helst med intelligensnivån att göra är ganska patetiskt. Och att blondiner har stora bröst och gillar och visa upp sig stämmer inte direkt heller...

Ja, detta är några exempel på saker som vi fått lära oss att så här är det och när man tänker efter är det egentligen helt rubbat. Tack och hej.

/Annah


Tisdag 20 April 20.51

2010-04-20 @ 21:04:33
Dating in the dark!

Sitter och kollar på
dating in the dark och jag måste säga att konceptet är ganska intressant. Programmet visar hur mycker utseendet egentligen spelar in. Personligen tycker jag inte att utseendet spelar så värst stor roll,eller det är i varje fall vad jag säger ifall någon frågar. Men är det verkligen så det är ?
Om jag till exempel är ute en kväll och ska ragga (vilket jag inte gör nu när jag har emil men ni fattar) då dissar jag killen om har inte ser bra ut ganska snabbt eftersom att "jag kan få något bättre". Men varför egentligen ? Just den där killen som ser lite halvdan kanske är världens snällaste, omtänksamaste och gulligaste kille. Har faktiskt många gånger lärt känna killar som jag skulle tvärdissat en utekväll och tänkt "fan, han är ju riktigt gullig". Önskar verkligen att jag någon dag kommer lära mig att inte vara så utseendefixerad.

/AnnahMåndag 19 April 21.31

2010-04-19 @ 21:44:50

Surprise, I'm still alive !

Bestämde mig för att slänga in ett inlägg efter att ha fixat lite med designen. Kan inte påstå att jag vart speciellt nöjd men bloggen kommer nog ändå så ut så här ett tag framöver :/
Just nu är jag enormt hungrig/trött/myssugen och ja, sen var det nog inte så mycket mer. Inte vart med emil sen i fredags vilket känns som en evighet. Och herregud vad svårt det var att blogga efter detta extremt långa uppehåll! Stopp i skallen på högnivå. Men ska i alla fall dela med mig lite utav mina åsikter innan jag drar in i köket och fixar varma smörgåsar.

Det här med balen och vilka vi ska gå med är väl något som alla har ägnat en tanke åt och ja, kalla mig omgen eller något sånt men jag tänker faktiskt inte gå om jag inte får gå med emil :s Jag kan inte komma på en enda bra annledning till varför jag inte skulle få gå med emil men ändå kommer jag antagligen inte få det ? Egentligen bryr jag mig nog inte så mycket om vem jag går med, jag överlever i dom flestas sällskap. Det största problemet är nog att jag hatar och se emil med någon annan. Ta inte det fel nu, helt klart är det honom jag vill gå med och ingen annan. Skulle kännas helt fel och gå med någon annan men det är fortfarande inte det som är det största problemet. Men ja, nu är det så att jag tänker vara lika mogen som en 3-åring! Ingen emil = Ingen bal. Så med andra ord får väl den som blir ihopparad med mig gå ensam.

/Annah