Tisdag 11 Maj 20.34

2010-05-11 @ 20:46:16

Ny dessign!

Som ni kanske ser har jag petat lite med designen. Hatade verkligen den förra så det känns ganska skönt att ha fixat den :)

- Ny header!
- Ny bakgrund!
- Ändrat färg på länkar/menygrejen/mm!
- Bytt rss-ikon!
- Lagt till smilisar!
- Underskrift efter varje inlägg!

Tror i alla fall det var allt :) tog ett tag men nu är jag nöjd!

Men nu till en annan grej. Ganska mycket prat om det här med bantningsmetoder och grejer och ja... det spelar ingen roll vilken diet man väljer och gå på så har dom alla en sak gemensamt. Man sänker kaloriintaget! Så visst fan funkar det och äta så lite som möjligt, men går ner i vikt. MEN, man kommer aldrig klara av och hålla vikten. Kroppen ställer in sig på svält, ämnesomsättningen förändras och kroppen försöker lagra all mat den får på bästa sätt. Så när man väl börjar äta normalt igen går man upp i vikt något enormt. Har själv tyckt detta verkar orimligt en gång i tiden men efter att ha gått upp ca 30 kilo på en månad tror jag på det. Så alla ni som tänker banta nu inför beachen 2010:

Sänk kaloriintaget men inte genom att äta så lite som möjligt! Ät nyttigare grejer men fortfarande lika ofta. Genom att äta regelbundet får man upp en högre förbränning. Ett tips är att försöka dra bort 50 kalorier från varje måltid genom att välja något annat. T.e.x: Byt ut det vita brödet emot ett mörkt och ta skinka istället för sylt/marmelad på smörgåsen. Genom att välja nyttigare grejer går man ner i vikt utan att ställa in kroppen på svält. Så sluta fjanta er!


Kommentarer
Postat av: mmikaela

Smart bruuud! ;)

2010-05-12 @ 10:38:35
URL: http://mmikaela.webblogg.se/
Postat av: Erika

Bra sagt! :)

2010-05-12 @ 21:10:07
URL: http://domkallarmigerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback