Jag lever fortfarande, faktiskt.

2011-02-24 @ 15:25:35
Tror att det hörs ända till granarna när jag är ensam hemma. Musiken dunkar utan dess like. Men det är så det ska vara vet ni !

Lämnade in gymnasieansökan för inte allt för länge sen och jag kan inte påstå att det känns allt för bra. Det faktum att jag inte gjort något på 15 år är frustrerande i sig och som det verkar så kommer det bli tio år till då jag kommer göra ingenting.

Vem fan vill ägna 25 år (fatta vad lång tid det är?!) att förbereda sig för livet. Jag vill leva, inte vänta på att livet ska börja. Men det verkar dock inte vara en valmöjlighet i vårat samhälle.

Time to be personal

2011-02-09 @ 19:30:40

11 sanningar

1. Jag överanalyserar i stort sett allting
2. Att prata känslor är inte riktigt min grej
3. Jag förknippar inte kärlek med sex
4. När jag var mindre var jag skolans största mobboffer. Fult hår, smått överviktig bäverliknande framtänder, halva finnland bostt i fejan, you name it!
5. Jag hatar att vara kär men blir lätt kär i kärleken så fort jag får lite fjärilar i magen.
6. Det finns inget som jag är riktigt bra på. Att falla på mållinjen - det är min grej det!
7. När folk frågar vart jag bor eller hur min familj ser ut så vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Sulle behöva svara med en hel novell på båda frågorna.
8. Jag är nervös utav helvete inför morgondagen
9. Jag mår riktigt kasst, riktigt ofta. Men jag pratar inte om det. Stoppar helst undan känslorna långt bak i skallen.  
10. Ibland känner jag mig riktigt jävla kass på precis allting. Fast ja, man skulle kunna säga att det är bekräftat att jag inte räcker till.
11. Jag kan inte låta bli att undra varför jag delar med mig av detta ?


Linjen mellan ångest och rädsla är hårfin

2011-02-09 @ 12:04:53

Idag är en dag fylld av ångest. Jag sa för mycket. Jag talade mig in en återvändsgränd. Nu står jag där med två val och ingen utav dem känns speciellt vettiga. 

Kanske är det enbart rädsla som får mig att tro att jag sa för mycket. Kanske sa jag precis det rätta. Eller så sa jag för mycket. 

Damn.  


Lycka !

2011-02-02 @ 10:36:57

Snackade med barbo förut om betyg och jag har höjt mig i 2 vilket resulterar i 2 mvg till i samlingen ! Annah likes. Ska nu försöka leta reda på ett bra tredjehansval till gymnasiet. Just nu ser listan ut så här:

1. NVES (heter något annat nästa år men) på älvkullen.
2. Musik på sundsta