Söndag 14 Juni 12.19

2009-06-14 @ 12:29:23
Breaking the endless silence.

Egentligen har jag ingenting och skriva om men eftersom jag såg att jag inte skrivit på ett tag tvingade jag mig själv och skriva ett inlägg. Det enda jag skulle kunna skriva om är väl igår kväll. Fuck, vad jag ångrar vissa saker. Fast jag vet inte, det kanske inte är så jävla viktigt ändå. Men jag ångrar mig i varje fall. Skulle inte ha gjort som jag gjorde. Men det kanske var bra ändå. För nu vet jag hur mycket du betyder för mig vilket jag inte gjorde förut. Det är först när jag är nära att mista det jag har som jag förstår hur mycket det betyder för mig. Nej usch, vill inte tänka mer på de. Får väl hoppas att det löser sig helt enkelt.
Just nu sitter jag och knarkar en av mina före detta älsklingslåtar. Kommer fortfarande ihåg vart enda ord av texten. Den berör liksom. Egentligen är den precis som alla andra rapplåtar. Någon amtörrappare som skrivit om någon patetisk kärlekshistoria som inte slutade som dom hade tänkt sig. Dålig kvalite på ljudet, rappare kunde vart bättre och man kan börja undra om personen i fråga har någon form utav taktkänsla över huvudtaget. Men samtidigt finns det något som gör låten så underbar. Som får en och bara vilja höra mer och mer. Om ni förstår ?

 


/Annah

Tisdag 2 Juni 20.56

2009-06-02 @ 21:03:54

Let's call it love.

Jag, precis som alla andra människor, hatar att bli sårad. Men jag tror jag hatar att såra andra ännu mer. Eller jag vet. Det gör så jävla ont och såra någon. I alla fall någon som man bryr sig om. Man vet inte vad man ska göra och man vill bara att allting ska bli som förrut. Men oftast blir inte saker och ting som förut. Alla sår läker man ärren har man alltid kvar. Även om man vill glömma så är det svårt. Det finns alltid någonstans i bakhuvudet och när någonting påminner en om ett så vet man inte riktigt hur man ska kontrollera känslorna. Det är faktiskt ganska svårt att kontrollera sina känslor. Jag gråter till exempel väldigt lätt när jag blir förvirrad, när jag inte vet. Men när någon sårar mig tillexempel och jag förstår hur det ligger till gråter jag oftast inte. Jag blir lessen men jag inser att jag inte kan göra något åt det. Fast det beror ju så klart på vad det är för grej. Aa, känslor är något som jag anser att jag skulle klara mig bra utan. Tror jag.

/Annah
Måndag 1 Juni 10.35

2009-06-01 @ 10:45:27
Not my thing.

Sitter i datasalen nu och har "bild". Kan inte direkt påstå att jag ser något samband mellan ämnet bild och att sitta vid datorn men jag klagar inte. Är i varje fall jävligt hungrig. Tror snart att ja dör om jag inte får mat. Är till och med för hungrig för och skriva blogg. Jävla fetto jag är ;D 
Idag blir det nog sysslebäck i varje fall. Leka med ida och Emelie (y) Blir väl antagligen och dra till bilisten och äta korv och munkar som vanligt antar jag. Kanske inte världens roligaste grej men roligare än att sitta i höljes hela dagen och ruttna i alla fall. Men i sommar blir jag väl typ fast i höljes ett par veckor eftersom att jag antagligen ska jobba i boa. Får väl stå och plocka varor hela dagarna eller något liknande vilket inte är så värst kul men får i alla fall lite pengar för det så man får vara glad. Känns som om att jag är i behov utav det. Men inget bestämt ännu. Han skulle kontakta mig senare sa han. Hoppas faktiskt att jag får det även om det är jävligt tråkigt.

/Annah