Tisdag 21 December 23.50

2010-12-22 @ 00:01:16
Maybe I'm just feeling old?

I varje fall så lider jag utav konstant ångest eftersom att det inte känns som att jag gör någonting vettigt i livet just nu. Som om att jag bara tar plats till ingen nytta.

Och det faktum att morgondagen inte är en rättighet utan ett privilegie får det hela att kännas ännu värre. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra men som jag inte gjort än. Jag ägnar mina dagar åt att förbereda mig för en framtid som det inte finns någon garanti för. 

Varför finns ens dom här tankarna i min skalle, det är inte normalt ?

Detta ska jag i varje fall ha avklarat under 2011

- skriva klart min bok
- lära mig ett nytt instrument (någon som har något förslag?)
- söka till idol (för upplevelsens skull, är medveten om att mina sångtalanger inte är dom bästa)
- berätta saningen för honom ... (älskar dessa hemlighetsfulla fjortisuttryck!)

ja, nu kommer jag faktiskt inte på något mer, men är öppen för förslag på fler saker  !

Måndag 20 December 16.43

2010-12-20 @ 18:46:13

Annah, the sporty one.

Medans linda bränner några kalorier på planen så sitter jag här framför datorn och latar. Bra där annah, du kommer inte alls dö av övervikt om några hr...

Min doktor har sagt till mig att jag måstre träna av två anledningar:

1. jag har dålig rygg

2. jag har astma

Men dock så totalignorer jag det. Men funderar faktiskt på att köpa ett gymkort nu när jag snart fyller 16. (jag är väl medveten om att ni alla sitter som fågelholkar just nu) Inte precis min stil och vara aktiv men jag behöver det. Min kondition ligger på samma nivå som en mindre aktiv pensionär...


Måndag 20 December 16.43

2010-12-20 @ 16:47:10
Boogeyman's coming to get you !

Var livrädd hela natten och det var inte det lättaste och somna kan jag säga er ! Jag och linda kom på den brillianta ideen att checka boogeyman 3 igår kväll och ja, den var läskig... Och dumma som vi är så drar vi 1;an ikväll.

Inom en knapp timme så drar jag vidare till ga-hallen iförd min nya mjukisdress à la skolkläder. Blir och göra absolut ingenting medans linda motionerar bort lite flôt med innebandyklubban i näven :D

See you later, and watch out ! Boogeyman is everywhere !

Söndag 19 Decmber 13.02

2010-12-19 @ 13:09:16
I rather skip christmas this year.

Snart bär det av till linda med fullpackad väska och gittaren. Där stannar jag tills tisdag så det är väl bara och hoppas att våra tjejiga sidor inte tar över och vi dödar varnadra eller något i den stilen.

Funderar på och måla något till mormor och morfar i julklapp men frågan är vad ? Har ju inte heller speciellt mycket tid på mig för kommer ju till torsby den 22 och blir antagligen då som jag drar igång med projektet. Har många bollar i luften just nu och resultaten kommer troligen upp på bloggen snart :) ska nog be emma ta lite kort när jag kommer till torsby om jag har något färdigt och sen kommer dom upp här!

Ska nog även speia in en låt och lägga upp som jag tillägnar en viss person. Nothing lasts forever

(ett mycket välanvänt citat)Lördag 18 December 15.54

2010-12-18 @ 15:57:47
All i need is my guitar.

Halsen är döende vilket betyder att jag inte kan sitta och plinga på min älskade gitarr och sjunga ut mina vackra toner. Om jag nu ska visa lite hänsyn till dom andra som bor i huset. Så kära tomten, jag önskar mig en bra hals !

Godispåsen i mitten och en styck emma och en styck anna på var sida. Duschen väntar och sen oändlig tid framför spegeln inför en kväll vid fritidsgården.

See you there lovers !

PS: bloppis på g troligen !

Torsdag 16 Decmber 11.53

2010-12-16 @ 12:02:36

Everybody loves school

Sitta vid datorn i skolan = blogga. Världens enklaste ekvation.

Just nu har jag svenska och borde egentligen skriva en berättelse eller dikt men ja, det finns annat som lockar mycket mer. Tillexempel att titta runt på olika gymnaiser även om det är ganska ångestframkallande. Har ingen aning om vad jag ska gå. Alternativen är...

Design på folkuniversitetet
Musik på sundsta
Bild på sundsta
Nv med musik på älvkullen
Hultsfred

Alltså en hel del alternativ fler än vad som är bra. Någon som har något som skulle kunna vara till hjälp eller ?

Fuck me.


Tisdag 14 December 23.34

2010-12-14 @ 23:36:33
Uppdateringen är kanske inte riktigt som den borde.

Allt som har med bloggande att göra är inte riktigt som det ska ifrån min sida. Jag skriver långa inlägg som ingen orkar läsa. Inga bilder och ämnena är inte speciellt intressanta. Har inte heller speciellt mycket tid över för att blogga. Musiken och mitt bilprojekt som jag håller på och fixar lite med tar en hel del tid. Bilder kommer !

Tisdag 7 December 20.21

2010-12-07 @ 20:29:27
För er som inte redan vet det så vill jag börja med att informera om att jag forfarande lever.

Det har stått still med bloggandet ett bra tag nu eftersom att jag kännt att jag inte har haft något meningsfullt att skriva om. Tankarna som snurrar i skallen på mig kan endast klassas som depprimerande och att läsa en massa texter om hur kasst jag verkligen mår kanske det inte är många som har lust och läsa om...?

Boken som jag började på gick åt fanders eftersom att den fanns på pappas dator och jag har varken i närheten av honom eller den datorn sen den dagen jag var polisförhör. Så jag började på en ny som jag menade skulle handla om vad jag går igenom just nu och som förklarar lite vad som har gjort mig till den jag är idag. Men med tanke på att det inte hänt ett piss mer än det att jag kommit bort ifrån "pappa" så har jag inte haft så mycket att skriva i den så kallade boken. Just nu är den i varje fall på kanske 25 sidor.

Och ja, kära läsare, du läste rätt. På snart 2 månader har det inte hänt i stort sett ett piss vilket gör mig riktigt jävla less. Jag lever inte längre, jag bara håller ut. Jag har alldeles för mycket olöst i skallen och agritionerna och depprisionen blir enbart värre. Jag brukar kunna kontrollera mig relativt bra men jag börjar helt enkelt spåra ut. Dom falska leendena börjar ta slut och jag vet inte längre vad jag ska göra. Att hela dagarna spela är något som tar på krafterna.

Jag är säker på att jag nu kommer få kommentarer om att jag inte behöver spela, att det är okej att visa sig lessne men verkligheten är den att jag inte kan visa mig lessen inför folk. Jag kan helt enkelt inte låta bli att spela. Och de dagar jag inte känner att jag kan lita på mina skådespelartalanger stannar jag istället i sängen. Då känner jag mig inte längre säker ute i världen...