Tisdag 20 Oktober 00.01

2009-10-20 @ 00:04:47

Kvisbergsskolan?

Måste säga att jag är jävligt trött på den här jävla skolan. Lärarna bara klagar på att allt är ett sånt helvete men det kommer inte bli någon ändring förens dom inser att dom faktiskt är en del utav problemet. Dom kanske har en vision om den perfekta skolan där alla eleverna är lärarnas gullegrisar och aldrig står på sig för sina åsikter, respekterar dom till hunda procent och all sån skit medans dom kan kränka eleverna på alla sätt och vis dom vill, skita i tider mm. Men verkligheten är långt ifrån detta. Undervisningen fungerar när eleverna respekterar läraren och läraren respekterar eleverna. Men när läraren står och säger "Din jävla dumma misslyckade blondin!" då ryker i alla fall min respekt för den läraren. Detta är alltså citerat av LARS för den som vill veta. Men imorgon på det så kallade mötet ska lärarna allt få stå för sin skit. Att vi har en lärare i franska som jag ärligt talat inte förstår är inte rätt ! I likabehandlingsplanen står det att man har rätt till tolk ifall man utav någon annledning inte förstår vad som sägs och i detta fall har jag och flera andra som inte heller förstår vad han säger fan rätt till tolk. Alla har inte lätt för att förstå vad han säger, ja förstår fan inte ens norska så hur ska ja fatta det där grötmumlet. Och hur ska ja lära mig något när jag inte fattar vad han säger ? DANSKJÄVEL!

Kvistbergsskolan är en skola där vi samarbetar aktivt
Det innebär att vi arbetar i arbetslag, stödjer varandra och delar med oss av våra olika kompetenser. Undervisningen ska organiseras så att vinsterna med inflytande, samarbete och utbyte av erfarenheter blir tydliga.

Ja, så står det på skolans hemsida men hur mycket av det där stämmer överens med verkligheten? Visst eleverna kanske stödjer varandra relativt bra men relationen mellan lärare och elever finns inte ens. Många utav lärarna på våran skola skulle ärligt talat kunna anmälas. Kalla mig löjlig men det är sant. Näst intill varenda lärare har sagt kränkande saker till en elev någon gång och det är straffbart, inte tio års fängelse men ni fattar. Och att trycka upp elever mot väggar och att kasta stolar på dom, ja ? Jag kan informera er om att det inte är så mycket bättre.

Och sen alla krav lärarna har på oss då? Vi ska passa tider, inte röka, inte snusa, ha med oss material, inte lämna lektionerna och vara förberedda. Hur många utav lärarna håller dessa regler? Inte en jävel. Dom har ingen rätt att förvänta oss detta från oss om dom inte klarar av det själva. Åt helvete med lärarna och bereder på att ja kommer få raseriutbrott imorgon!

/Annah


Kommentarer
Postat av: Erika

Jävligt bra skrivet! det ju är verkligen så det är på kvb, och jag tycker att rektorn ska göra något åt saken.

2009-10-20 @ 16:29:04
URL: http://eerikaaxelsson.blogg.se/
Postat av: David

true

2009-10-20 @ 18:24:49
URL: http://lucky13.devote.se
Postat av: AnnahBjör

Erika; Har varit och pratat med våran så kallade rektor ett par gånger och han säger hela tiden att han jobbar på det men det händer inte ett skit.



David; Jao :p

2009-10-21 @ 08:23:46
Postat av: Bby =)

Så jävla sant.

2009-10-21 @ 19:47:20
Postat av: Maja

Det är exakt så det är! Man förstår nu när man går på en riktig skola med riktiga lärare vilken jävla skit kvistberget verkligen är! Och flera av lärarna har inte ens utbildning heller! Och det kommer antagligen inte heller bli så mkt bättre, men man får försöka stå ut helt enkelt.

2009-10-21 @ 22:52:38
URL: http://majabengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback