Lördag 28 Februari 16.11

2009-02-28 @ 16:28:14

Do you think I'm waisting my time?

Spöknatta igår då :) Filmerna var jävligt äckliga kan jag säga. Det finns fan inga skräckfilmer nu för tiden. Bara äckelfilmer. Det är liksom bara äckligt när dom sågar av någon benet. Inte läskigt. Men den där spökrundan var... kanske inte läskigt men.... Aa, ja vet inte vad den var men skrek som en galning gjorde jag i varje fall. Shit vad jag skrek. Det kom en mot oss och jag och Emelite ställde oss bakom Ingela och skrek som fan! x'D Och sen sprang vi fort som fan därifrån och precis som vi typ hade börjat andas igen så kom de nån galning och sprang ner för backen och då fick jag ju så klart panik igen. Sprang som fan nästan hela vägen tillbaka sen. Usch! :S
Sen när vi kom in så såg vi på film igen och det var... äckligt. Men mys och titta med älsk (: <33333333 The mirrors var fan hemsk för den som vill veta. Asså den var konstigt nog mer läskig än äcklig så jag höll vell typ på och dö i panik när ja såg den. Till slut vände jag mig om och sket i och titta på filmen (a) Aja, sen vid 1 kom vell pappa och hämta oss. MIg, Johan, Martina och... Linus... Det var ylva som frågade om han kunde åka med mig och ja kunde vell inte direkt säga nej. Nej, nu ska jag inte vara taskig. Jävligt trött var jag när jag kom hem också. Somnade typ direkt.
Nu lite om idag då...
... Vaknade typ vid 11, halv 12. Får sova på morgonen för ovanlighetens skull nu när inte farmor är hemma. Gött var det. Men något mindre gött är att jag inte har några pengar på telefon och att mina gratis sms är slut och jag har bytt till Halebop (igen) så jag måste vänta tills det nya kommer... "/ Det är förjävligt! Jag är liksom mobilberoende för den som inte har fattat det. Jag sover, duschar, äter, gör allt med min telefon ! xD Och när jag inte har den i fickan så stoppar jag ner handen och letar efter den typ hela tiden ändå. Nej usch, ska fan söka till behandlingshem för mobilberoende. Någon som vill söka med mig?(a) Tror nog inte att dom som bor där är speciellt sociala. Dom sitter vell bara med telefonerna hela tiden.

Aja, nu ska ja titta på Kitchen Night-någonting xD Puss! <3

/Annah


Torsdag 26 Februari 14.01

2009-02-26 @ 14:15:49

Så jag trycker på mig min gummihatt!

Nu är jag tamejfan stolt. Jag har lagat mat! Makaroner och någon improviserad sås. Det vart faktiskt ganska gott men det trodde jag verkligen inte innan ja smakade och ja... Jag kan säga att ja hade rätt. Jag är en fara i köket. Eller i varje fall en katastrof. Tur att inte farmor var hemma för då hade hon vell aldrig släppt in mig i köket igen. Det var grejer överallt, vattnet kokade över, såsen rann överallt och ujjamejja. Det där gör jag inte om i första taget du. Plus att det känns som att jag har mycket till liv. Sitter vid datorjävlen typ hela tiden ju. Det är fan illa. Och en sak till...jag saknar baslådan till den andra datorn(min dator). Sitter liksom på pappas typ hela tiden för min fungerar inte. Men den baslådan är så jävla go. Liksom grejerna i rummet skakar fan till och med när man drar upp basen i bott. Det är så jävla skönt. Fast baslådan i Torsby tror jag fan är ännu najsigare. Åh, ja vill ha en baslåda till den här datorn också! :D ge mig, någon?
Sitter och tittar på en grej på tv;n nu och det är jävlgt kul! xD Det är någon blondin med typ en tiara på huvet som typ är helt jävla kär i sig själv. Hon typ bah: Han sa att jag var tvungen att ändra mig men det tänker jag aldrig göra. Jag är perfekt som jag är!
Jävla egoist asså. Så jävla kul och sitta och lyssna på när hon pratar. Visst det är okej med självförtroende men hon är typ... överdriven.

/Annah


Torsdag 26 Februari 12.37

2009-02-26 @ 13:09:09
22  Februari 2009 :* <3

Nu ska jag berätta en sak... Jag har dö-tråkigt ! (: Finns verkligen inget att göra. Fast det finns nog inte mycket jag kan göra heller så jävla ont som jag har typ... överallt? Fattar inte hur man kan få ont i armarna av att åka snowboard. Men konstigt nog är det typ dom jag har mest ont i. Och magen som jag har minst ont i har ja jävligt ont i så fatta hur ont ja har i armarna. Men i alla fall... jag har tråkigt! Vilket antagligen märks med tanke på att jag typ sitter och överbloggar.
Och älsk ska klippa sig och färga sig idag :D <3 Typ brunt och... jag vet då fan hur han ska klippa sig. Den saken ändrar sig hela tiden. Fast jag tror han skulle klippa topparna bara. Eller om han bara skull färga sig. Aa, någonting i alla fall. De blir säkert najs ;)<3

Tror snart jag ska laga mat också. Fast va ska jag laga för något? Har typ skit kass fantasi och är skit kass på att laga mat så det blir mest att jag lagar makaroner när jag lagar mat men det kan bli lite jobbifgt och äta makaroner hela tiden. I alla fall enligt mig. Någon som har något förslag? Och kom inte med några komplicerade förslag nu. Tänk på att jag är blond och kan där med vara en fara i köket x'D Eller ÄR en fara i köket kanske det heter. Åh, gud se hongri jag är :o MAAAAAAAAT! (A) Det får fan bli makaroner igen. Nästa gång får det bli något annat. Tror jag...

/Annah

Torsdag 26 Februari 11.38

2009-02-26 @ 12:04:50
My own world...

Var i Branäs igår då! (: Jag och Martina var ju rena naturbegåvningarna på att åka. Mina knän ser ut som fan själv efter alla gånger som jag slängt mig på backen i ren panik kan jag säga. Det gör förresten Martinas antagligen också. Och jag gjorde Sveriges snyggaste vurpa också. Jag åkte där vid Dog park och sen åkte jag ur backen (pinsamt nog inte med mening:$) och flög som fan och gjorde världens jävla kullerbyta och landade med snowboarden på på huvudet. Då kände jag mig faktiskt ganska vig. Men tack gode gud för hjälmar :o Om jag inte hade haft den hade jag vell typ krossat skallbenet eller någon liknande. Fast det gjorde faktiskt inte så där jätte ont. Tror jag i alla fall inte. För jag skrattade som en galning när jag låg där på marken. Och sen kom de nån kille med skidor och frågade om jag var okej. Det tyckte jag också var ganska komiskt så när han hade åkt skrattade jag ännu mer. (Jag vet att jag har extremt bra humor)
Och sen en kul sak till ! :D Det här är bara så bäst...
Jag och Martina skulle åka till Björnbuseland och åka lite. Men sen var det så jävla isisgt i backen ner dit så vi knäppte av oss snowboardarna i backen. Och för Martina gick ju det bra men för mig gick det... inte fullt lika bra. Min snowboard åkte liksom iväg utan mig när jag hade knäppt av mig den. (Den åkte visserligen bättre utan mig men ändå...) Och jag som är lite smått blond av mig satt bara kvar i backen och tittade när den åkte iväg. Och sen när det hade åkt en bra bit ställde jag mig upp och skrek "NEEJ" fast jag stod fortfarande kvar. Sen när man inte längre kunde se snowboarden vart det en jävla fart på mig ner för bakcen. Och sen när jag hade sprungigt en bit så mötte jag typ en turk eller något som hade hade en fin konversation med.
Turken: Jag såg snowboard och jag tänkte. Var är människa?!
Jag: Här är människa! :D
Turken: Och där är snowboard. *pekar mot skogen*
Jag: Tack! :)
Och sen typ sprang jag in i skogen och letade reda på snowboarden och sen var det bara och gå upp för backen igen. Vilket var jävligt jobbigt för den som vill veta. Sen så bestämmde vi oss för att det här var inget för oss så vi gick tillbaka till gondolen och tog den ner. Sen nere på marken så gick vi till restaurangen och värmde oss. Vilket var ganska behövligt. Efter att ha suttit där och segat oss ett tag så gick vi tillbaka till "Anusbacken" (som jag kallar den) och åkte där eftersom den och barnbackarna verkar vara dom enda som vi tar oss ner för. Även om det tar ett tag.
Förresten, är det någon ska på Spöknatta?:o Och någon som är säker på när det börjar och slutar och skit? Alla säger olika så jag är liksom lite osäker. Fast jag tror jag ska ringa till Ylva sen. Hon vet bäst ;) A

/Annah

Måndag 23 Februari 10.33

2009-02-23 @ 10:45:14

Vill bara va med dig och ingen annan stans! <3

Känner du igen vilken låt textraden är skriven ur Ällen?(A) Om du nu läser det här då. Men det hoppas jag att du gör. För ditt eget bästa alltså :) Fan vad vi knarkade den låten. Och fan vad länge sen det var. Har faktiskt börjat knarka den låten igen (A) Den är ju så jävla bra. Har inte skrivit nu på ett tag heller. Har inge haft någon internet och sen så har man varit på "lan" i helgen. Och jävlar vad mycket jag lanade. Hela 10 minuter tror jag fan. Men kul var det ;) Mys var det i alla fall...(A) <'3
Just nu sitter jag i soffan och känner mig skitpigg. NAAAT.....! Gick och la mig direkt ja kom hem igår och sov till 6. Sen åt jag och sen sov jag igen tills klockan typ 11 och sen gick ja upp i sängen och la mig och sov tills nu så jag har vell snart sovit i 24 timmar men ändå är jag skit trött. Måste fan vara fel på mig xD Plus att jag vill ha kaker!:o Tänk vad gott alltså. Men ska jag sitta och äta kakor och sova hela tiden kommer ja vell bli fetare än fetast.
Ska till Branäs och slå ihjäl mig på snowboard på onsdag också. Shit asså. Ifall ni ser någon som typ rullar ner för backarna så är det antagligen jag och Martina. För vi är bääääääst på att åka ! :)

Aja, nu ska jag gå och typ sova eller nått.

Puss på dig :*

/Annah


Onsdag 18 Februari 15.39

2009-02-18 @ 15:47:26

A Lonley September!<3

Mja, inte länge sen som jag kom hem nu. Men farmor är inte hemma så jag håller på och svälta ihjäl:o Är så jävla hurgrig så att jag funderar på att gå och laga mat själv och ja... då är det ganska illa som ni säkert förstår. Men tanke på att jag är lätt med på top 10 listan över sveriges lataste personer. Usch, det måste jag ändra på. Kan ju inte vara helt överlat heller.
Har engelska läx-grejs tills imorgon också. Vilket jag inte ens kan göra klart eftersom att jag måtste ha en jävla skiva som jag tyvärr inte har. Jävla Benthe som tvingar mig och göra om allt jag gjorde i Torsby och sen får jag typ en vecka på mig och göra det. Usch, vad sur jag blir. Och sen så var ju Dansken sorgligt nog frisk. Fattar verkligen inte ett piss av vad han säger. Matilda kom fram till att vi har "nybörjarfranska för svenskar på danska". Då typ dog jag xD Det var ju hur jävla kul som helst ju. Tycker typ synd om dom som hörde mig skratta då för jag lät som typ en galen vetenskapsman med punkterad lunga då eller  någon liknande. Vilket inte låter speciellt vackert. Aja, ska nog sätta mig och spela lite gitarr nu.
Puss!

/Annah


Tisdag 17 Februari 19.08

2009-02-17 @ 19:13:41

Nordvärmlands nya jaktlag... (:

Tänkte jämnt göra lite reklam för mitt och Idas nya jaktlag...Ölsnö-jaktlaget! :D Eftersom det är dyrt med öl och det finns många ölfyllda snöhögar så har vi startat et jaktlag som är på jakt efter just sånna snöhögar! För gå med i jaktlaget krävs bara att man har tagigt suparexamen. Närmaste suparexamen äger rum hemma hos mig (Björklinden, norr om Höljes centurm) den 28 Februari. Skriv en kommentar här nedan för annmälan.

/ Nordvärmlands Ölsnö-jaktlag


Tisdag 17 Februari 18.04

2009-02-17 @ 18:35:03

Annah is in love...!(A)

Lovisa har nyss gått nu då. Det är våran granne för den som undrar. Åt scones och satt och lekte med FL jämnt precis innan hon åkte. Lekte lite mera med min fina jönssonligan-låt. Hörs knappt att det är den låten längre. Har förresten över-damp just nu. Min msn har slutat fungera... så jävla damp är det! Alla som ser detta: Adda [email protected]!!!!!!!!!! Den som inte gör det kommer jag och våldtar inatt så det är bara att välja! :D
Har även kommit fram till att jag inte kommit fram till att jag inte kan ha speciellt mycket till liv med tanke på hur jävla mycket jag har skrivit i min blogg under ganska kort tid. Eller det var egentligen Isak som kom fram till det åt mig.Min lilla älskling det ;) haha. Som förresten blev fjortis för någon dag sen. Grattis i efterskott ! (: Har förresten kommit fram till en sak till (uppenbarerlsernas dag idag tamejfan). Det skulle vara jävligt tråkigt att bo här uppe i Skogsmulletown om inte Johan också gjorde det :o Eller det skulle i alla fall vara jävligt tråkigt och åka buss hem till skogsmulletown om inte Johan också gjorde det. Sitta där med en massa småbarn och sen en rysk som jag tror heter Orvar :o Vilker sällskap egentligen. Haha xD Mini-skogsmullar och Orvar-skogsmullar. Nej usch vad taskigt sagt det där var. Men det är delvis sant så vad fan... Tror förresten att det har påverkat mig att bo här uppe i skogen. Alla som kände mig när jag bode i Torsby vet hur jävla noga jag är med mitt kära hår och med sminket men... Håll i er nu allihopa... Idag hade jag lockigt hår och totalförstört smink och täckbyxor och jag brydde mig inte ens:o Förstår ifall typ alla som kände mig i Torsby har ramlat av stolen eller något liknade nu men jag har vell helt enkelt förändrats med tiden. Och tur är vell det. När jag tänker efter så är jag jävligt olik mig sen jag var liten. Då var jag en rund sak som inte brydde sig ett dugg om hur jag såg ut och som lätt kunde klassas som mobboffer. Ujjamejja. Tur att man förändras med tiden. Eller jag vet inte... Vissa förändras till det bättre och vissa till det sämre så... det är vell antagligen både bra och dåligt. Jag kommer ihåg hur nära jag stod vissa personer då som jag knappt pratar med nu. Ganska jobbigt att tänka på det faktiskt. Har ganska svårt att släppa alla underbara minnen men man kan som sagt ine leva på minnen. Livet måste gå vidare hur jobbigt det än är. En sak som gjort mitt liv lite mindre jobbigt är att jag fått veta att Du inte hatar mig även om jag under en längre tid trott det. Det spelar visserligen ändå inte speciellt stor roll just nu. Banden mellan oss är klippta och avståndet är flera mil. Att försöka laga våran relation skulle bara kännas fel. Det vi hade var speciellt. Den vänskapen som tog så lång tid att bygga upp tog en sekund att förstöra. Och jag vet att vi aldrig kommer kunna bygga upp den igen även om vi båda skulle vilja. Så därför försöker jag just nu bara glömma dig och alla våra minnen. Jag tror att allt kommer bli enkare då. Även om jag vet att vi spelat stora roller i varandras liv och att vi inte skulle vara i närheten av den vi var idag utan varandra. Utan dig kanske jag inte ens skulle finnas kvar på denna jord idag. Det var många gånger som jag tänkte ge upp men varje gång fick du mig att stanna kvar. Jag har svårt för att öppna upp mig för någon och berätta vad jag verkligen känner och vara den jag verkligen är med andra efter det som hände mellan oss men jag hoppas att livet kommer återgå till det normala tillslut och att jag klara att av bygga upp tillit till andra människor på det sättet igen. Fuck, vad seriöst det där vart :$ Men det i varje fall så jag känner och jag tror du förstår att det är dig jag menar...

/Annah


Tisdag 17 Februari 16.49

2009-02-17 @ 17:00:56
It's not over...

Sitter i soffan just nu med Lovisa och väntar på att sconsen ska bli klara. Vilket dom antagligen redan är så det heter nog snarare att jag väntar på att sconsen ska bli brända. Så jag borde nog gå och kolla till dom. Annars blir det nog inte kul sen när man ska äta dom. Så brb, ska gå och kolla till dom.

Tebax :D Och jag hade rätt. Sconsen var klara. Visserligen bara den ena plåten men ändå. Den ena var fan nästan bränd och den andra... Var inte ens i närheten av stekt. Men det är vell den också snart. Och då blir det mums ! :D Så jävla gött med scones är det. Den som kom på scones är fan guld värd! ;D Tror jag ska laga te till sconsen också. Känns väldigt tantigt och göra det men ändå. Alla har vi vell en liten tant inom oss. :) Fast jag och Evelina har ju en Arne och en Evert inom oss också. Den där tanten blir vell Arnes fru antar jag.

Skola imorgon igen också. (Konstigt) Det är ju typ skola varenda dag så det där var vell inte direkt så nödvändigt och skriva men ändå. Något måste man ju skriva. Hoppar Frankslärarn/Danskjäveln är sjuk imorgon också. Står inte ut med att lyssna på hans jävla danska. Har varit och taigt ut den andra plåten nu också. Gött vart det. Fast dom vart lite brända dom där små sakerna. Men ändå...

Puss! <3

/Annah

Tisdag 17 Februari 13.51

2009-02-17 @ 13:55:51
Det är så synd att David är så söt! (:<3333333333333

Hade tänkt vara lite duktig och göra glosor iställte för att sitta med bloggen men det sket sig. Så jag kommer säkert få världens utskällning om Lasse kommer på mig vilket han antagligen kommer göra. Förresten, det där men att det är så synd att David är så söt är verkligen super seriöst. Bara så att alla vet. Måste ju berätta för alla hur söt han är.

OBS... ej seriöst för en som inte fattade det ! xD

/Annah

Tisdag 17 Februari 13.40

2009-02-17 @ 13:49:06

Det är så synd att du är så söt :$

Sitter i datasalen i skolan nu. Har typ franska. Ska egentligen träna på glosor men det är typ 0% av folket som gör det. Franskläraren är på sjukhus också (Y) Tror inte att det var speciellt många som blev lessna när vi fick höra det. Han är ju typ störd och ingen fattar var han säger. Ujjamejja.

Sen idag blir det vell och "leka med Lovisa." Timo ska vara och snickra hos oss och då ska Lovisa också vara där. Tror det blir och sitta och lära henne spela gitarr. Lärde henne blinka lilla stjärna sist hon var hemma hos mig. Måste erkänna att hon var ganska gullig när hon satt där och försökte.

Aja, skriver mer när jag kommer hem. Puss !<3

/Annah


Måndag 16 Februari 15.22

2009-02-16 @ 15:31:03

Sorgerna fick henne att länga till en kista...

Sitter i soffan och tittar på tv. Har mest luggigt och sovit idag. Blev ingen skola för min del. Mår inte så värst bra. Har skit ont i magen :S Har liksom inte så där vanligt ont i magen heller utan mer ont. Typ på vänstersidan. Ont gör det i varje fall. Har förresten laddat hem FL studio! :) Najs är det. Har nästan lärt mig hur det fungerar. Har inte gjort någon direkt bra låt ännu. Bara en någorlunda skön version på "Jönssonligan" och sen en på en lejonkungenlåt som jag inte kommer ihåg namnet på. Blir säkert bättre låtar när jag förstår mig på programmet ordentligt.

Är det någon som kan hjälpa mig och snygga till min blogg lite grann förresten?(A) Vet liksom inte hur man gör. Och så som bloggen ser ut just nu kan den ju inte göra så värst länge till. Ser ju förjävligt och extremt oproffsigt ut. Aja, ska sätta mig och leka lite med FL nu.

/Annah


Söndag 15 Februari 22.31

2009-02-15 @ 22:40:54

Om morgondagen inte kommer vill jag att du ska veta att jag älskar dig...

Dagen har vell varit...Ehm... kass? Eller jag vet inte. En av dom bästa dagarna på länge tror jag faktiskt men... Den har nog vart ganska kass ändå. Måste fan göra något åt mitt liv snart. Kan inte hålla på så här längre. Aja, ska försöka och skriva om något mindre depprimerande. Ingen kan vell direkt finna det intressant och läsa om när jag sitter och klagar över hur jävla kasst mitt liv är?

Imorgon är det skola också. Ganska skönt faktiskt. Tro det eller ej men det är faktiskt den enda platsen just nu som jag mår bra på. Vet inte riktigt varför. Kanske är det för att jag inte tänker lika mycket på all skit då. Kanske är det för att jag försöker dölja för allt och alla hur kasst jag mår så därför fokuserar jag på allt annat. Vad fan vet jag... Orkar inte ens tänka. Allt deppiga repliker börjar bli så jävla uttjatade. Förresten, jag skulle ju inte skriva mer om mitt skit liv. Ehm... Tror det är bäst att jag inte skriver mer alls. Kommer bara bli att jag skriver en massa skit...

/Annah


Söndag 15 Februari 2009

2009-02-15 @ 13:51:52

Har hört dom orden för många gånger för att tro att dom är sanna...

Mja... UKM i helgen då. Det gick käpprakt åt helvete kan jag säga. Han som skulle stämma gitarren åt mig stämde den fel och det märkte jag inte förens på scen så det lät ju fruktansvärt. Sen typ spelade Ellen skit fort på den andra låten så jag han ju inte med och när jag försökte hänga med så missade jag ju såklart eftersom det gick så jävla fort. Med andra ord så sög det hela totalt. Skämms ganska så rejält just nu. Men i alla fall... Får vell hoppas att det går bättre nästa gång man står på scen. Om det blir någon nästa gång då.

Ligger i sängen och är skit trött. Fick inte sova i morse eftersom Timo är här och snickrar och det låter ganska så mycket kan jag säga. Så det var inte det enklaste och försöka sova. Tror nog att det blir och ligga här ett bra tag till. Har inte så mycket annat och göra.

Aja...

/Annah


Torsdag 12 Februari 17.12

2009-02-12 @ 17:27:46

I'm six feet from the edge...

Dagen har varit... typ... åt helvete? Har haft konstant huvudvärk, varit allmänt trött och så... Ja... Asså jag fattar inte hur en människa kan vara så jävla snygg! Jag tror fan jag börjar bli kär :$ Fast jag vet inte. Jag kanske bara gillar bilden jag har av dig i huvudet och inte den du är egentligen. Egentligen så känner jag dig ju knappt? Men jag kan inte låta bli och tänka på hur jävla lik du är Han. Jag tror faktiskt inte att jag har kommit över Honom riktigt ännu om jag ska vara ärlig... Jag tror hela tiden att jag har det men det visar sig alltid att jag har fel. Blir vell att jag träffar Honom i helgen antar jag eftersom han också ska spela på UKM. Hoppas bara att jag inte kommer bli hela jävla emo för då kommer ju allt vara förstört. Och det vill jag verkligen inte. Vill ju att det ska bli bra när vi spelar. Strängarna har förresten kommit så nu är Annah happy ! :) Vill ju helst spela på min gitarr vilket jag inte hade kunnat göra om inte strängarna hade kommit. Åh, jag tror fan jag börjar bli nervös nu faktiskt! Hemskt är det. Fast vad har jag och vara nervös över egentligen:o Det värsta som kan hända är vell typ att jag spelar fel och jag tror nog inte att det är så värst många som skulle tänka på det ens. Och det blir ju inte direkt bättre av att man är nervös så vad fan ska jag vara det för? Nej usch. Det får jag sluta med nu.

Torsby imorgon också. Ska vara på stjärnan på soundcheck vid 18.45 så det blir vell och typ leta reda på något att äta så fort som jag kommer till Torsby. Sen ringa till mormor och be henne komma med gitarren och sen se till och vara på soundchecken i tid. Eftersom den  bara är 15 minuter så gäller det att vara i tid så att man inte missar något av den. Det är inte direkt speciellt lång tid man har på sig och hitta rätt inställningar för allt och köra igenom låtarna. Om det inte sitter då då vet jag inte vad jag gör. Antagligen får jag vell världens panikattack. Eller i varje fall något i den stilen. Aja, efter soundchecken så kanske vi stannar kvar och lyssnar lite på dom andra om man får. Annars blir det väl och åka hem till Maja. Ska sova där eftersom min kära moder inte släpper in mig i stugan.

Men ska feta mig med glass nu (A) Puss ! <3

/Annah


Onsdag 11 Februari 21.39

2009-02-11 @ 21:47:49
Don't try to fight the feeling...

Det känns typ som att jag överbloggar just nu men vad fan... jag har ju typ skit tråkigt och msn funkar inte så vad fan kan man göra ?;) Ligger fortfarande i sängen och är övertrött för den som är intresserad. Jag börjar förresten bli allt säkrare på det där med att jag inte kommer orka förens sent inatt eftersom jag är för lat för att gå dom 14 trappstegen och 3 metrarna som är till duschen ifrån min säng. Latsvadd man är. Men jag har i alla fall varit duktig och tvättat lite kläder och det är ju... bra (: Fast något som inte är fullt så bra är att batteriet i datorn snart är slut... och jag är typ för lat för att gå ner och hämta laddaren. Står att det är 27 minuter kvar. Vilket är typ ingenting. Men ska typ duscha nu. Eftersom pappa står och skriker. Han verkar typ inte gilla att jag är uppe och duschar mitt i natten. Men det blir väl säkert att jag skriver mer när jag duschat bara för att jag typ har blivit ÖverbloggarN :)

Aja, Puss ! <'3

/Annah

Onsdag 11 Februari 21.04

2009-02-11 @ 21:30:55

What do you feel when you look in the mirror?

Fick typ övertråkigt så bestämde mig för och skriva lite mer. Ska bli duktig på det här med och skriva blogg nu har jag tänkt och inte bara skriva några enstaka inlägg och sen bara skita i det. Men eftersom ja bor mitt ute i en skog där det inte finns speciellt mycket och göra så tror jag nog inte att det kommer bli speciellt svårt. Jag har ju fan inte ens några grannar :o Så jävla lite folk bor det här. När jag tänker efter så tror jag att typ 10% av allt levande som finns här ute i skogen är människor och dom resterande 90% är älgar och skatjävlar :) Det är i varje fall inte långt ifrån.
Det fanns förresten chips !:D som jag och pappa var tjocka och åt upp. Rena rama kaloribomben det där... Fast jävligt gott är det. Och vem bryr sig egentligen, och bara vara líte fetmabarn är det ju ingen som har dött av.
Blir nog duscha snart. Tror jag. Fast det blir säkert så att jag gör det sent inatt eftersom ja kommer vara för lat för att gå dom 14 trappstegen och 3 metrarna som det är till duschen ifrån mig säng. Usch vad tjockis jag har blivit. Får fan sluta med allt jävla godis och alla chips och all dricka och sluta vara så lat. Kommer ju behöva söka in till en fetmaklinik snart :o Vilket inte är speciellt trevligt. Bo med en massa tjockiser som finner mat som det enda intressanta samtalsämnet. Fast det är inte speciellt kul och bo med en massa anorexiabarn som sitter och räknar benknotor hela dagarna och istället för att vara ute och festa (eftersom dom ser för feta ut i alla käder dom äger för att kunna gå ut och sen så är det ju faktiskt kalorier i alkohol) har som fredagsaktivitet att spy tillsammans. Nej, ujjamejja, man får se till och hålla vikten så att man slipper allt det där.
Inte långt kvar till UKM nu heller. Konstigt nog så är jag inte ett dugg nervös :o Vet då fan varför. Inte är det för att låtarna sitter som berg i varje fall. Eftersom vi bara har spelat ihop 3 gånger så känns det ju inte direkt supertryggt. Men ska jag vara ärlig så tycker ja personligen att det låter ganska grymt :o Stämmorna låter sjukt snyggt och pianot är så jävla najs och sen gitarren låtar fan bra den med. Skryter gör man också nu ja men... jag är tamejfan proud :) Och förresten...
Alla som ser det här: Se till och vara på stjärnan i Torsby kl  17.00 och heja på oss !

/Annah


Onsdag 11 Februari 20.07

2009-02-11 @ 20:30:24
Tårar rinner, hoppet försvinner...

Mja, det var ett tag sen sist nu. Och juste nu förstår jag varför. Ja suger verkligen på det här. Kommer verkligen inte på ett skit och skriva. Ja skulle kunne skriva om "min dag" men vem har egentligen lust att läsa om vad jag åt till frukost (som förresten var 2 ägg ifall någon nu skulle vara intresserad...) eller hur depprimerande jag tycker att allting är. Förstår egentligen inte varför jag ska vara så jävla depprimerad. Vill helst bara sitta för mig själv i ett kolsvart rum och plinga på gitarren men jag har ingen aning om varför. Har ju inget att må dåligt över. Har det ju ganska bra som jag har det. Eller? Kanske saknar jag det som var. Kanske lever jag fortfarande på minnena från tiden med er. Fuck asså! Jag fattar inte varför tårarna rinner varje gång jag tänker på det. Tiden med er vid min sida var så jävla underbar så det är löjligt. Då var jag lycklig på riktigt. Då visste jag hur det känndes att vara älskad. Men nu... just nu känner jag mig mest vilse. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller vart jag egentligen hör hemma. Trodde att det var en bra ide att börja om ifrån början men nu är jag inte lika säker på det. Visserligen saker och ting är bättre som det är nu men det är minnena som jag lever på som får mig att känna mig vilse. Jag vet att jag aldrig kommer få tillbaka det som var så inerst inne tror jag att jag gjorde rätt men just nu känns det bara så jävla jobbigt... Fuck, jag älskar er alla och kommer alltid att göra. Ni vet vilka ni är... <'3

Nej usch, nu får jag sluta leka emobarn och försöka tänk lite positivt. Man blir säkert depprimerad bara av att läsa det där. Men i alla fall...
Just nu ligger jag i sängen och är allmänt trött. Funderar på och gå ner och se om pappa har ätit upp alla chips eller inte. Den tjockisen! ;D
Sen blir det vell och lägga i en tvättmaskin till, har slarvat lite med tvättandet så tvättkorgen är typ lite så dära smått överfull(a)

Aja, får se om jag skriver något mer ikväll (: Puss alla sötbarn !<3

/ Annah